Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkohol! Mért történt ez igy?

Kollar1000 kérdése:

Alkohol! Mért történt ez igy?

Figyelt kérdés
Sziasztok!! A párom a hétvégén csúnyán felöntött a garatra.Igy ilyen állapotban soha nem láttam.Pedig jó pár éve együtt vagyünk,,Most már józan,,de sajnos azóta,,mintha kiábrándultam volna belőle,csalodtam,és olyan undor félét érzek,Nem birom ha közeledik,kitérek előlle.stb...Nem tudom mért van ez.Nem kéne hogy igy legyen mert mindenkivel előfordúl,hogy be.....De akkor is valami megváltozott.És eszt nem tudom hova tenni.Fiúk,,férjek,,válaszaira is kiváncsi vagyok!!!Forditva mit tennétek??Ha a feleség rúg be úgy hogy gyakorlatilag nem túd magáról semmit.Köszi a válaszokat.De kérlek ne gúnyolodjatok.

#Úndor??
2012. máj. 30. 12:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
66%
Még egy jó buli sem kezdődött el úgy, hogy: "Beültünk fagyizni"
2012. máj. 30. 12:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:42

és két alkalom után már otthagynád, mert te nem tűröd?

úristen,, leültek a haverokkal sörözni.Attól is be lehet rúgni. Fél év alatt a párom kb 3-szor volt részegebb mint kellene. Most akkor rúgjam ki, mert elmentek és megittak néhány sört, közben jól érezték magukat a haverokkal.. pókereztek meg ilyesmi? "mert én nem tűröm a részegséget" ajjajj...nem minden napról volt szó:) és igen, sárkány vagy. 4.voltam

2012. máj. 30. 12:55
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12:48, a valaszomat a kerdes feltevojenek irtam, nem neked.

Folosleges ismetelgetni az allaspontodat, elegszer hallottuk.

2012. máj. 30. 12:56
 24/34 anonim válasza:
Azzal nincs gond, ha valaki néhanapján berúg, de hogy a párjának kelljen cipelnie, az sok. Én ilyen eset után nem tudnék a barátnőm szemébe nézni, de szerencsére még nem is kellett. Az pedig, hogy hogyan tekintesz rá ezek után csakis tőled függ. Senki sem tudja megmondani hogyan érezz. Talán némi idővel el tudod felejteni, de szerintem mindenképp éreztesd vele, hogy hibát követett el.
2012. máj. 30. 13:04
 25/34 A kérdező kommentje:
Kedves,,13.04.Válaszoló!!Köszönöm,valami ilyen válaszra gondoltam.Mert gy tünik sokan elkalandoztak,,és nem tudnak,,csak veszekedni.Nem is igazán értik,,a kérdést,vagy én nem jól irtam.A gond nem az alkohollal van hanem a mértékével,,és azzal hogy ne nekem keljen a wc ről becipelni mert ott alszik el,,illetve a részleteket nem irnám mindenki fantáziájára bizom..De lehet tippelni,,hogy néz ki egy ember ha nem tud magáról.
2012. máj. 30. 13:10
 26/34 DarkChii ***** válasza:

Az én barátommal ez túl sokszor esett meg...

Eleinte még nem bánta és én sem, de amikor rendszeresen nekem kellett rá vigyáznom, onnantól kezdve már nagyon haraptam érte. Lassacskán le is szokott róla, mostmár csak elvétve történik meg.

De megnyugtatlak, adódtak más problémák közöttünk rendesen XD

2012. máj. 30. 13:33
 27/34 A kérdező kommentje:
ma 13:33!!köszi,,ezzel bár nem nyugtattál,meg :)))nállunk,is van gond dögivel,ez csak egy volt a sok közül.Tartok tölle hogy most meg jobban eltávolodom tölle.:((
2012. máj. 30. 13:57
 28/34 anonim ***** válasza:

Hát, az én apám alkoholista volt, és gyűlölöm a részeg embereket, de ennek ellenére nem lenne pofám kidobni a barátomat azért, mert mondjuk 2 év alatt 2-3szor többet iszik a kelleténél.

Egyszerűen nem érzem úgy, hogy ilyen szinten jogom lenne korlátozni. Felnőtt ember, aki tudja, hol a határ, de attól még néha mindenki hibázik.

De hát na, kellenek ilyen hárpiák is, mint az első, különben nem értékelnék a fiúk a normális lányokat, nem?:)

2012. máj. 30. 14:05
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdező!Azt szabad tudni, hogy miért ivott ennyit?Volt valami alkalom,ünnepelt, vagy csak úgy?

Én megértelek, vagyis értem amit írsz. Saját példámból kiindulva: én olyan családban nőttem fel, hogy minden napos volt az alkohol, s az ezzel járó veszekedés, verekedés (anyám és élettársa). Rossz gyerekkorom volt. Emiatt sem bírom elviselni az alkoholistákat. Szerencsére az én párom nem iszik, még sosem volt berúgva!:)

De! Ismervén őt és ahogy a piához áll, én nem szakítanék vele, ha lenne rá alkalom, hogy berúgna.Mert tudom, hogy nem csinálna belőle rendszert. Igaz nem tudom, hogy viselkedne, mert még nem láttam így.Spicces volt már, de akkor normálisan viselkedett.

Nem a párodban csalódtál, hanem attól ijedtél meg akit akkor láttál, amikor berúgott. Nem önmaga volt, másképp viselkedett.

Beszéld meg vele, hogy nem szeretnéd, ha ebből rendszert csinálna.

Vagy legközelebb vedd fel videóra,ha berúgott. Hallottam, hogy egy családapa így szokott le a piáról. A gyerekei felvették amikor ittasan ment haza. Amikor kijózanodott, megmutatták neki. Az apa annyira megszégyellte magát, hogy azóta nem iszik!

2012. máj. 30. 14:09
 30/34 A kérdező kommentje:

# 30/30 ma 14:09

Köszönöm!Jó ötlet,amit irtál,

az elöted szólonak csak annyit hogy nem volt semmilyen ünnep!!!!

csak úgy ivott.és nem akarom korlátozni,,de tudjuk már hogy hol a határ..és amikor a 12éves fia,nem megy oda hozzá hivásra sem,,,,akkor elkondolkodom,,félt a gyerek tölle.

2012. máj. 30. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!