Homoszexuális gyermek szüleitől kérdezném, volt valami előjele, hogy a gyermek az lett ami? Az, hogy apa nélkül nő fel a fiú (csak nő családtagok), egyet jelent azzal, hogy nagyon "el-lányosodik"?
Ha minden fiú, aki apa nélkül nő fel b.zi lenne, csúnya világban élnénk.
Nemrégiben láttam egy dokumentumfilmet, ahol egy ikerpár volt a téma. Mindketten fiúk voltak és az egyikük homoszexuális lett. Az, hogy ugyanolyan környezetben, ugyanolyan neveltetés mellett nőttek fel egyértelműen bizonyítja, hogy a homoszexualitást ezek nem befolyásolják.
A testvéremnél hát.A kedvenc énekesnője Cher aki az egyik legnagyobb meleg ikon.
A meleg srácok általában nagy rajongói a díva énekesnőnek mint Cher , Madonna.
A másik meg hogy mindig is különc gyerek volt és a stílusa is olyan egyedi.
Nem apa nélkül nőtt fel.
Ha apa/anya nélkül felnövő minden gyerek meleg/leszbikus lenne akkor a népesség fele homoszexuális lenne.
Köszönöm a válaszokat, de mint írtam nem következtetés egyik a másikból
A nővéremet elhagyta a párja, még kicsi baba volt unokaöcsém. Azóta tesómnak nem volt kapcsolata ( gyerkőc 7 éves), nagyon egymásra vannak hangolva, tesóm amolyan "jó fej" anyuka. Viszont látványosan kis nőies mozdulatai vannak a gyerkőcnek, szeret szoknyát húzni és abban majomkodni, szereti a rózsaszínt stb. Játszik robotokkal is, meg bunyózni is szeret, de mégis az egész gyerek olyan kis finom, kedves, érzékeny...na ezért kérdeztem azt, hogy ez akkor attól van mert nincs férfi-minta előtte? Ez mennyire lesz neki gáz később?
Közben ezeket mind elmeséltem egy barátnőmnek, aki 3 fiút nevel egyedül. Erre elmondta, hogy a középső ( ő is 7 éves)fiának az óvónője! figyelmeztette, hogy lehet homokos lesz a gyerekéből. Mert állandóan a fiúkat taperolta és szerette a saját fenekét piszkálni. Amúgy ő egy nagyon hiperaktív, magatartászavaros gyerek, amúgy most elsős és úgy néz ki, hogy egy matek zseni is .
Nekem egyik ismerősöm azért lett meleg, mert nagyon szerelmes típus volt, és több lány is átverte. így fordult a fiúkhoz, ahol állítása szerint sokkal több megbecsülést, tiszteletet kapott.
Másik ismerős: Ő tudom, hogy Apa nélkül nőtt fel, félénk és visszahúzódó, gyerekkora óta meleg. Nők rajongtak érte, olyan jól nézett ki, és mégsem...
Harmadik: ő csak pénzért buzul. Apa nélkül nőtt fel, férfias és talpraesett jellem. Abszolút modell alkat, minden ujjára jut 10 nő és 10 pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!