Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Homoszexuális gyermek szüleitő...

Homoszexuális gyermek szüleitől kérdezném, volt valami előjele, hogy a gyermek az lett ami? Az, hogy apa nélkül nő fel a fiú (csak nő családtagok), egyet jelent azzal, hogy nagyon "el-lányosodik"?

Figyelt kérdés
A kérdés két külön téma, nem következtetem egyiket a másikból.

2012. máj. 30. 10:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha minden fiú, aki apa nélkül nő fel b.zi lenne, csúnya világban élnénk.

Nemrégiben láttam egy dokumentumfilmet, ahol egy ikerpár volt a téma. Mindketten fiúk voltak és az egyikük homoszexuális lett. Az, hogy ugyanolyan környezetben, ugyanolyan neveltetés mellett nőttek fel egyértelműen bizonyítja, hogy a homoszexualitást ezek nem befolyásolják.

2012. máj. 30. 10:12
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Sőt előfordulhat a sziámi ikreknél is.

2012. máj. 30. 10:27
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az egyik ismerősöm nőtt föl apa nélkül, és így lett leszbikus, de nem hiszem, hogy ez bármit is jelentene, mert a meleg ismerőseim meg rendezett, jó családban nőttek fel. Van olyan ismerősöm is, aki mindig is a lányokhoz vonzódott lányként, már óvodában se értette, hogy mi ez a fiú-lány dolog...
2012. máj. 30. 10:39
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
A testvéremnél az volt a jel, hogy sosem mutatta be egyik párját sem, így már elég korán sejtettük, mi is a helyzet.
2012. máj. 30. 10:51
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

A testvéremnél hát.A kedvenc énekesnője Cher aki az egyik legnagyobb meleg ikon.

A meleg srácok általában nagy rajongói a díva énekesnőnek mint Cher , Madonna.

A másik meg hogy mindig is különc gyerek volt és a stílusa is olyan egyedi.

Nem apa nélkül nőtt fel.

Ha apa/anya nélkül felnövő minden gyerek meleg/leszbikus lenne akkor a népesség fele homoszexuális lenne.

2012. máj. 30. 11:02
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
A homoszexualitás nem egyenlő az ellányosodással. Nagyon sok férfiasan kinéző, férfiasan viselkedő meleg férfi létezik. Ennek semmi köze a családi háttérhez.
2012. máj. 30. 11:07
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
6: ezt a kérdező is leírta a kérdésében.
2012. máj. 30. 11:12
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de mint írtam nem következtetés egyik a másikból

A nővéremet elhagyta a párja, még kicsi baba volt unokaöcsém. Azóta tesómnak nem volt kapcsolata ( gyerkőc 7 éves), nagyon egymásra vannak hangolva, tesóm amolyan "jó fej" anyuka. Viszont látványosan kis nőies mozdulatai vannak a gyerkőcnek, szeret szoknyát húzni és abban majomkodni, szereti a rózsaszínt stb. Játszik robotokkal is, meg bunyózni is szeret, de mégis az egész gyerek olyan kis finom, kedves, érzékeny...na ezért kérdeztem azt, hogy ez akkor attól van mert nincs férfi-minta előtte? Ez mennyire lesz neki gáz később?

Közben ezeket mind elmeséltem egy barátnőmnek, aki 3 fiút nevel egyedül. Erre elmondta, hogy a középső ( ő is 7 éves)fiának az óvónője! figyelmeztette, hogy lehet homokos lesz a gyerekéből. Mert állandóan a fiúkat taperolta és szerette a saját fenekét piszkálni. Amúgy ő egy nagyon hiperaktív, magatartászavaros gyerek, amúgy most elsős és úgy néz ki, hogy egy matek zseni is .

2012. máj. 30. 11:23
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Minden kisfiú lányos kiskorában.Unokatestvérem kiskorában mindig elcsente az anyja szempillaspirálját meg a sminkjét és mindig azzal festette magát meg magassarkú cipőt húzott és stb.És hamarosan szüleik a 3. gyermeke.Szóval hogy kiskorában lányos az nem törvényszerű hogy meleg lesz.
2012. máj. 30. 11:25
 10/24 anonim ***** válasza:
31%

Nekem egyik ismerősöm azért lett meleg, mert nagyon szerelmes típus volt, és több lány is átverte. így fordult a fiúkhoz, ahol állítása szerint sokkal több megbecsülést, tiszteletet kapott.

Másik ismerős: Ő tudom, hogy Apa nélkül nőtt fel, félénk és visszahúzódó, gyerekkora óta meleg. Nők rajongtak érte, olyan jól nézett ki, és mégsem...

Harmadik: ő csak pénzért buzul. Apa nélkül nőtt fel, férfias és talpraesett jellem. Abszolút modell alkat, minden ujjára jut 10 nő és 10 pasi!

2012. máj. 30. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!