Párkapcsolat függőséget le lehet győzni? Csak akkor érzem magam boldognak, ha a párommal vagyok, a többi idő unalmas.
3 évig volt egy kapcsolatom, ott minden hétvégét péntektől-vasárnapig együtt töltöttünk, hétköznap pedig minden este a chat előtt ültünk és beszélgettünk. Ha más programom volt, ideig óráig lekötött, de mindig a párom állt az első helyen.
Amikor ennek a kapcsolatnak vége lett, jött a jelenlegi kapcsolatom...
Neki nincs ennyi szabadideje rám, és annyira boldogtalannak érzem magam... Persze amikor együtt vagyunk boldog vagyok, de egy hét 80%-a úgy telik el, hogy nem tudok mit kezdeni magammal!
Persze próbálok a barátnőimmel, családommal, kutyámmal ellenni, de mindig a páromon kattog az agyam.
Pedig nem is jó a párkapcsolatom emellett, de nem tudok kilépni, mert akkor még boldogtalanabb lennék a sok szabadidőmmel.
Pedig egész héten dolgozok, suliba járok mellette, szóval nem az van, hogy nincs semmi dolgom és azért van ez.
Reménytelen eset lennék?
Szerintem pszichológussal próbálkozz, mert ez annyira mélyen rögződött dolog, hogy itt két mondatnyi tanácstól nem leszel előrébb.
Az okát feltárni és megszüntetni több idő és rengeteg beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!