Normális az exfeleség viselkedése?
Párom exfelesége még a házasságuk alatt nem volt érdeklődő egyáltalán, a saját dolgain kívül semmi nem érdekelte. Érdekes módon, most így a válás után 1 évvel érdeklődik, telefonálgat, hogy vagy, mi volt a fogászaton... stb. Én meg csak nézek, hogy egyáltalán honnan tud a fogászatról (a fogászat itt csak egy példa)??? Van egy közös gyerekük, aki miatt meg kell beszélniük dolgokat, de ha egyszer elváltak, akkor a mindennapjaink nem tartoznak rá véleményem szerint.
Ha a páromtól megkérdezem, hogy ez most mi is volt, akkor az a válasza, hogy az ex biztos most így érzi jól magát és ne vigyek bele többet.
Márpedig beleviszek, mert naponta ne írjon az ex a páromnak 5-6 sms-t, és ne hívja naponta 2-3x, plusz még a gyerek is hívja este, akkor is csacsognak.
Emellett az ex majdnem minden napra kitalál valami "szerelni valót, vagy később érkezik haza, amikor a párom a gyerekre vigyáz." Lehet, hogy rémeket látok, de szerintem ráutazott arra hogy állandó feszültséget keltsen kettőnk között, hátha így szét tudja cseszni a kapcsolatunkat.
Ha a páromnak jelzem, hogy most kicsit sok az exből, akkor pár napra ritkulnak ezek, de aztán megint kezdődik.
Arra gondoltam, hogy egy nagy közös beszélgetést kéne összehozni, ahol mind a hárman jelen vagyunk. Hogy pattintsam le? Már ott tartok, hogy ha ez így megy tovább, szakítok a párommal.
Azért az egy abnormális kategória, ami a kérdezőnél zajlik, ő egy szóval se mondta, hogy baja lenne a gyeekkel, de a régi házastárs ne akarjon már nyakig benne lenni az új pár életében, ez már nemcsak a gyerekkel kapcsolatos gond...
A nő itt sokmindent másképp csinálhatna, ha akarna, de nem akar, mert neki ez qva jó. Független életet él, van egy saját, különbejáratú bébiszittere, aki még fizet is neki gyerektartást, plusz mindig ugrik, ha vmi van. Azé gytartást többek között azért is fizetnek anyunak, hogy gondoskodjon róla, ami nem estig tartó egyedüli shoppingolást jelent... Teljesen megértelek kedves kérdező, titeket csúnyán kihasználnak a gyerek érdekeire hivatkozva... holott a gyerek érdeke inkább az lenne, hogy anyu foglalkozzon, törődjön vele, ezért vn nála elhelyezve, nem?
Köszönöm a válaszokat!
Látom vannak kifejezetten utálatos exek, akik ráutaznak a volt férjük életének a tönkretételére...
A 7. válaszadónak: Értem én, hogy vannak esetek, amikor anyuci nem tud eljönni a munkahelyéről, na de minden nap??? Ugyan már!!! Karácsonykor is velem volt a gyerek, mert az anyja lepasszolta! A párom dolgozott, így a mi családunkkal ünnepelte a kicsi a karácsonyt. Ezt azért írom le, hogy értsd, nem a gyerekkel van problémám, hanem azzal, hogy eszközként a mi kapcsolatunk tönkretételére használja az ex. De abba azért nem egyezik bele, hogy mi neveljük és nálunk lakjon, nálunk legyen elhelyezve. Önös és önző érdekek vezérlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!