Normális az exfeleség viselkedése?
Párom exfelesége még a házasságuk alatt nem volt érdeklődő egyáltalán, a saját dolgain kívül semmi nem érdekelte. Érdekes módon, most így a válás után 1 évvel érdeklődik, telefonálgat, hogy vagy, mi volt a fogászaton... stb. Én meg csak nézek, hogy egyáltalán honnan tud a fogászatról (a fogászat itt csak egy példa)??? Van egy közös gyerekük, aki miatt meg kell beszélniük dolgokat, de ha egyszer elváltak, akkor a mindennapjaink nem tartoznak rá véleményem szerint.
Ha a páromtól megkérdezem, hogy ez most mi is volt, akkor az a válasza, hogy az ex biztos most így érzi jól magát és ne vigyek bele többet.
Márpedig beleviszek, mert naponta ne írjon az ex a páromnak 5-6 sms-t, és ne hívja naponta 2-3x, plusz még a gyerek is hívja este, akkor is csacsognak.
Emellett az ex majdnem minden napra kitalál valami "szerelni valót, vagy később érkezik haza, amikor a párom a gyerekre vigyáz." Lehet, hogy rémeket látok, de szerintem ráutazott arra hogy állandó feszültséget keltsen kettőnk között, hátha így szét tudja cseszni a kapcsolatunkat.
Ha a páromnak jelzem, hogy most kicsit sok az exből, akkor pár napra ritkulnak ezek, de aztán megint kezdődik.
Arra gondoltam, hogy egy nagy közös beszélgetést kéne összehozni, ahol mind a hárman jelen vagyunk. Hogy pattintsam le? Már ott tartok, hogy ha ez így megy tovább, szakítok a párommal.
Mi a vélemény arról, hogy a párom is hunyó? Ma tudtam meg, hogy színházba megy az exfeleséggel...
Azt hiszem, kidobom.
Mi a helyzet veled?
Én is tipródom az ex miatt rendszeresen, így érdekelne, mit léptél, és hogyan alakultak a dolgaid...
Asszem, a parodon most sok mulik. Nem hiszem, hogy neki kell megsertödnie, mert nem hetköznapi a helyzet, neki is tapintatosabbnak kellene lennie, es nem mindig ugrani, ha valamire megkeri az ex. Akarmi is az. Es a szinhazhoz neked is ugyanolyan jogod lett volna elmenni, mint a parod elettarsa, stb, de legalabbis tudnod kellett volna rola, vagy meg kellett volna veled beszelnie.
A gyerek nem lehet mindenre indok. Gondolom, anno a parod miatt valtak el, a ferfiak ilyenkor begözölnek, es roppant nagy büntudatukban mindent megtesznek, hogy "jovategyek" azt amit elkövettek. Az exek meg rohadtul kihasznaljak ezt... Eleg f*s jatek.
En is benne vagyok egy szituban, es nagyon rosszul türöm, mert gyakorlatilag tehetetlen vagyok. Nem szolhatok bele semmibe, mert akkor en leszek az önzö, vagy a fögonosz mostoha, aki apat ki akarja sajatitani. Nalunk minden az ex hangulatatol függ, a gyerekek hangulata, a parom kapcsolata a gyerekekkel, es lassan a kapcsolatunk a parommal is. Sokkal többet fizet, mint elvarhato, gyakorlatilag pluszban a nönek is fizet, hogy reszmunkaidöben dolgozhasson (heti 16 ora), megsincs idö a gyerekekre, meg fözesre, meg tanulasra, csak arra, hogyan fejje meg megjobban a paromat, illetve hogyan biztositsa be, hogy a gyerekek meg veletlenül se akarjanak nalunk lenni. En sokszor ezt ki birom kapcsolni, de neha elgurul a pöttyös, pl. az elöbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!