Mi van akkor ha nem az exfeleség tesz keresztbe hanem az exférj új párja túl tudatos?
Értsd: mikor az pasi megy a gyerekekhez állandóan telefonálgat, többször is pl. ilyen dolgokért: most épp mit csináltok a gyerekkel, hozzál almát hazafelé, mit csinálunk este, ha öt percnél tovább marad már jön a telefon hol van miért nem indul, stb.
Hihetetlen tudatos nő!
Engem eléggé bánt tulajdonképpen hogyha itt a férejm akkor nincs nyugta tőle de inkább csak mulatok rajta.
Nem tudom ezt mire vélni, én nem zakaltom a férjemet, nem hivogatom, tulajdonképp jóban vagyunk annak ellenére hogy emiatt a nő miatt hagyott el.
Létezhet hogy a nő féltékeny vagy csak ilyen rámenős?
Ő 10 évvel fiatalabb a férjemnél, még nincs gyereke (30 éves) elmondása szerint nem is akar, viszont ugy intézi a gyerekeket hogy öröm nézni...
Eddig az istennek sem akarta a férjem elvinni a kicsit (1 éves) mert Ő nem tud vele mit kezdeni, pedig csak az apjához kellett volna autóval felvinni, most gyanitom a nő "sugallatára" egy hónap elteltével már szeretné elvinni magukhoz. Érdeksnek találom. Főleg ugy hogy a másik hölgy elmondta esze ágában sincs gyereket szülni. Akkor meg minek szervezkedik.
Mielőtt bárki félreértené nem különösebben izgat csak érdekel más hogyan látja.
Egyébként a férjem ha valamit különösképp utált az az ha ellenőrizgetik, most meg gyakorlatilag levegőt sem vehet.
Nem megbántásnak szánom... De:
"Engem eléggé bánt tulajdonképpen hogyha itt a férejm akkor nincs nyugta tőle de inkább csak mulatok rajta." Megszámoltam, ötször írtad... férjem.
Kinek a férje??? Mert ezek szerint igenis bánt...
Szia, szerintem, mivel nincs gyereke, nem tudja felmerni, hogy milyen összetarto erö lehet, ezert talan attol tart, hogy a gyerek reven, vagy az együtt töltött idö alatt rajöttök, hogy megis ujra együtt akartok elni. Gondolom, ö tudja, hogy a ferjed hianyolja a gyerekeket, viszont azt nem, hogy ez csak a gyerekekre vonatkozik-e vagy a komplett csaladra.
Egyszerüen nem tud mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy együtt vagytok - igaz a gyerek miatt - pedig elvaltatok. Szinglikent, ha valakivel együtt vagy, es vege a kapcsolatnak, akkor nem talalkozgattok utana nagy valoszinüseggel.
Neki ezt fel kell meg tudni dolgoznia. Hagyd annyiban, a volt ferjed majd helyreteszi.
Nekem is kitűnt a szövegből, hogy mindenütt azt írod: férjem.
Egyébként a kérdésre válaszolva: ha az exférjednek ez így megfelel, nem tehetsz semmit, nem a te dolgod. Nem téged terhel a hívásaival, hanem őt.
Első válaszoló vagyok, kicsit zavaros nekem ez az egész:
"Eddig az istennek sem akarta a férjem elvinni a kicsit (1 éves) mert Ő nem tud vele mit kezdeni, most gyanitom a nő "sugallatára" egy hónap elteltével..." Most szakítottatok? Ennyire friss?
jah, elözö, ott a pont.
Kerdezö, lehet, hogy te csak azt szeretned hallani, hogy egy ostoba liba a nö, hogy megnyugtasd a lelkedet, hogy a masik sokkal rosszabb, mint te? Minden elvalas fajdalmas, de szerintem ne hasonlits magad a masikhoz. Nem vagytok egyformak, nem is lesztek soha, igy egyik sem lesz jobb a masiknal...
Nem rosszindulatbol irom.
jázusom kössetek bele, azért meg még nem váltunk el, de akkor a volt párom. Igy megfelel?
Nincs jelentősége, csak még nem szoktam meg az exférjet irni, ennyi.
De akkor a Ti kedvetért: az exférjem, a volt párom, a gyerekek apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!