Hogyan térítsem észhez az Édesanyámat? A viselkedése kezd betegessé válni.
Ááá hallod, mintha az én anyumról írtál volna :(. Ugyanez. Mindig más a hibás, semmi soha nem jó, ha beszélünk erről vele, akkor ellene vagyunk, neki nincs senkije, aki szeretné. Már nem lakom otthon, ők elég rossz helyzetben van a házuk, de nem lehet összefogni, mert ha ő ott van, mindent rosszul csinálunk, de ő meg piszmog, meg nincs ereje, meg miért éppen most találtuk ki..ha meg nincs ott, hát azt meg hogy merjük, hogy nélküle..
Ne haragudj, de megoldást - még - én sem tudok!
Építkeztek. Ez már mindent megmagyaráz. Egy építkezéssel kismillió gond, baj, probléma jár együtt. Nyilván idegileg kifáradt, ezért nyűgös. És igen, talán még ráadásul klimax korban is lehet.
Az egyik leghatásosabb megoldás a következő: Amikor az egyik fiammal hisztérikusan ordítottam valami hülyeség miatt (én is klimaxban vagyok), odalépett hozzám, és egyszerűen adott egy puszit. Idegrohamom azonnal elmúlt.
Köszönöm a válaszokat!
A hormonális változásokon már sajnos 40 évesen átesett egy nőgyógyászati műtét miatt. Elméletileg egészséges (leletek alapján), bár folyamatosan azt hangoztatja, hogy milyen beteg és mennyi baja van.
Igen, tudom, hogy mennyire lefárasztja az embert az építkezés, mert mi is benne vagyunk, nem csak Ő, de rajta kívül egyikőnk sem ordít a másikkal köszönés helyett. :( A kedves megnyugtatás nem válik be, mert akkor is csak az a válasz, hogy ne kedveskedjünk, mert ez csak jobban idegesíti... Régen is mártírkodós volt, de most túl tesz mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!