Gyűlölöm az édesanyámat. Velem van a baj?
Végtelenül szégyellem azt a nőt, aki engem szült.
Folyton hazudozik, dicsekszik, megjátssza magát, fűt-fát ígérget, de semmit nem tart be, olyan dolgokat letagad amit 2 perce mondott... Anyagilag nem hogy támogatná a családját, de szégyentelenül le is nyúlja amit természetesen szelíd bárány módon tagad. Játssza a család áldozatát miközben mind a két gyereke utálja, a férje könyörög neki, hogy váljanak végre el...
Engemet személy szerint pszichiáterhez vitt anorexiával. Hatodik éve ezzel a betegséggel vádol, az önbizalmamat teljesen tönkre tette, az önbecsülésem a béka segge alatt...
Iszonyúan csúnya az egész nő. Az arca förtelmesen irritáló, a teste kövér és aránytalan, és úgy öltözködik, mint egy huszonéves. Egyszerűen röhejesen néz ki.
Emellett agresszív, rendkívül ideges, folyton magába beszél és mindenféle irracionális félelmei vannak (például összedől a ház...)
A Jézuskától azt kívánom, hogy szólítsa el közülünk, mert 19 éves vagyok, az egyetemem még 5 éve, és nagyon nem hiszem hogy leszek olyan erős hogy kibírjam vele még a további éveket.. (miért költözzek el otthonról, ha nagyon-nagyon szeretem az apukámat és az otthonom??)
Tudom fura, de a legszebb ajándék lenne ha meghalna és így az életben többet nem találkozhatnék vele.
Bocsi, nem olvastam el. Akármilyen is az anyád, ne gyűlöld, már csak magad miatt sem. A gyűlölettel, haraggal magadat rombolod. Inkább fogadd el, békélj meg a dolgokkal.
peace
22/F
Apukád miért könyörög neki miért nem válik el, ha ennyire rossz neki is ?
Ez borzasztó lehet neked, hogy így érzel az iránt akit szeretni akarsz. Talán ezért is még erősebb ez az érzés a harag miatt.
Sajnos vannak ilyen szülők. Azaz emberek.
Próbáld félretenni a haragodat, ne fáraszt magad ezzel. Amit muszály tegyél meg, próbáld tudatosan ne rágni magad az ő dolgain. Figyelj magadra apukádra, és a tanulásra. Anyuddal próbálj meg amit muszály normálisan részedről elintézni, a többit próbáld elfogadni, hogy ő ilyen. Sajnos, de ez van.
Ne kívánj neki rosszat, azzal se szomorítsd, mérgeld magad, attól neked sem lesz jobb. Más szebb gondolatokra próbálj tudatosan gondolni !
Első:
Ha nem olvastad el, akkor mit okoskodsz itt? Annak a gyereknek is azt mondanád, hogy szeresse az apukáját, akit az részegen a baleseti sebészetre pofozott? A lelki terror se jobb egy fokkal sem.
Kérdező:
A halálát azért nem kívánnám, de ha elég szélsőséges, akkor ki lehet írni rendszeres pszichiátria kezelésre. Esetleg be is vitetni.
Első vagyok:
Nem mondtam, hogy szeresse, csak hogy békéljen meg vele, fogadja el, ne idegeskedjen ezen. Ez a tanács mindenkinek jól jön szerintem, helyzettől függetlenül.
"Velem van a baj?"
Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy veled IS baj van, de édesanyáddal is.
Ő az édesanyád, és nem üt vág téged gondolom(mert nem írtad), tehát igy kissé túlzásnak tartom h azt kívánod h haljon meg. Igaz h nem a legjobb anya az elmondottak alapján, sőt...de akkor se akarj ilyet h meghaljon!!
am meg lehet orvosi segítségre lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!