Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm az édesanyámat....

Gyűlölöm az édesanyámat. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Végtelenül szégyellem azt a nőt, aki engem szült.

Folyton hazudozik, dicsekszik, megjátssza magát, fűt-fát ígérget, de semmit nem tart be, olyan dolgokat letagad amit 2 perce mondott... Anyagilag nem hogy támogatná a családját, de szégyentelenül le is nyúlja amit természetesen szelíd bárány módon tagad. Játssza a család áldozatát miközben mind a két gyereke utálja, a férje könyörög neki, hogy váljanak végre el...

Engemet személy szerint pszichiáterhez vitt anorexiával. Hatodik éve ezzel a betegséggel vádol, az önbizalmamat teljesen tönkre tette, az önbecsülésem a béka segge alatt...

Iszonyúan csúnya az egész nő. Az arca förtelmesen irritáló, a teste kövér és aránytalan, és úgy öltözködik, mint egy huszonéves. Egyszerűen röhejesen néz ki.

Emellett agresszív, rendkívül ideges, folyton magába beszél és mindenféle irracionális félelmei vannak (például összedől a ház...)

A Jézuskától azt kívánom, hogy szólítsa el közülünk, mert 19 éves vagyok, az egyetemem még 5 éve, és nagyon nem hiszem hogy leszek olyan erős hogy kibírjam vele még a további éveket.. (miért költözzek el otthonról, ha nagyon-nagyon szeretem az apukámat és az otthonom??)

Tudom fura, de a legszebb ajándék lenne ha meghalna és így az életben többet nem találkozhatnék vele.

2011. dec. 23. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi, nem olvastam el. Akármilyen is az anyád, ne gyűlöld, már csak magad miatt sem. A gyűlölettel, haraggal magadat rombolod. Inkább fogadd el, békélj meg a dolgokkal.

peace

22/F

2011. dec. 23. 18:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
azért ne kívánd azt hogy meghaljon. ahogy így hallom neki lenne szüksége pszichiáterre és szerintem ráférne hogy elváljon az apádtól hogy rá jöjjön hogy már nem 20éves és hogy van családja .
2011. dec. 23. 18:29
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Apukád miért könyörög neki miért nem válik el, ha ennyire rossz neki is ?

Ez borzasztó lehet neked, hogy így érzel az iránt akit szeretni akarsz. Talán ezért is még erősebb ez az érzés a harag miatt.

Sajnos vannak ilyen szülők. Azaz emberek.

Próbáld félretenni a haragodat, ne fáraszt magad ezzel. Amit muszály tegyél meg, próbáld tudatosan ne rágni magad az ő dolgain. Figyelj magadra apukádra, és a tanulásra. Anyuddal próbálj meg amit muszály normálisan részedről elintézni, a többit próbáld elfogadni, hogy ő ilyen. Sajnos, de ez van.

Ne kívánj neki rosszat, azzal se szomorítsd, mérgeld magad, attól neked sem lesz jobb. Más szebb gondolatokra próbálj tudatosan gondolni !

2011. dec. 23. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Első:

Ha nem olvastad el, akkor mit okoskodsz itt? Annak a gyereknek is azt mondanád, hogy szeresse az apukáját, akit az részegen a baleseti sebészetre pofozott? A lelki terror se jobb egy fokkal sem.

Kérdező:

A halálát azért nem kívánnám, de ha elég szélsőséges, akkor ki lehet írni rendszeres pszichiátria kezelésre. Esetleg be is vitetni.

2011. dec. 23. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Első vagyok:

Nem mondtam, hogy szeresse, csak hogy békéljen meg vele, fogadja el, ne idegeskedjen ezen. Ez a tanács mindenkinek jól jön szerintem, helyzettől függetlenül.

2011. dec. 23. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, de apád nem akar igazán válni,mert akkormár elvált volna. Nem kell ahhoz az anyád beleegyezése. És ha te annyira szenvedsz akkor már elköltözhettél volna te is....Tudod erre szoktam mondani, hogy nagy a sírás, de semmit nem tesztek azért, hogy más legyen
2011. dec. 23. 18:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem ezt a típust, ha azt látja, hogy nem okoz elég stresszt neked ("okos enged szamár szenved"), akkor még keményebben fog próbálkozni, és addig megy, amíg megtalálja a fájó pontot. Szóval ha nem akarsz magadnak gyomorbajt, és életed végéig tartó pszichiátriai kezelést, akkor határozottan kell fellépni vele szemben, lényegében mintha kutyát idomítanál.
2011. dec. 23. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp jó lenne ha jó irányba változtatna a viselkedésén.
2011. dec. 23. 18:43
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

"Velem van a baj?"

Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy veled IS baj van, de édesanyáddal is.

2011. dec. 23. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

Ő az édesanyád, és nem üt vág téged gondolom(mert nem írtad), tehát igy kissé túlzásnak tartom h azt kívánod h haljon meg. Igaz h nem a legjobb anya az elmondottak alapján, sőt...de akkor se akarj ilyet h meghaljon!!

am meg lehet orvosi segítségre lenne szüksége.

2011. dec. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!