Gyűlölöm az édesanyámat. Velem van a baj?
Végtelenül szégyellem azt a nőt, aki engem szült.
Folyton hazudozik, dicsekszik, megjátssza magát, fűt-fát ígérget, de semmit nem tart be, olyan dolgokat letagad amit 2 perce mondott... Anyagilag nem hogy támogatná a családját, de szégyentelenül le is nyúlja amit természetesen szelíd bárány módon tagad. Játssza a család áldozatát miközben mind a két gyereke utálja, a férje könyörög neki, hogy váljanak végre el...
Engemet személy szerint pszichiáterhez vitt anorexiával. Hatodik éve ezzel a betegséggel vádol, az önbizalmamat teljesen tönkre tette, az önbecsülésem a béka segge alatt...
Iszonyúan csúnya az egész nő. Az arca förtelmesen irritáló, a teste kövér és aránytalan, és úgy öltözködik, mint egy huszonéves. Egyszerűen röhejesen néz ki.
Emellett agresszív, rendkívül ideges, folyton magába beszél és mindenféle irracionális félelmei vannak (például összedől a ház...)
A Jézuskától azt kívánom, hogy szólítsa el közülünk, mert 19 éves vagyok, az egyetemem még 5 éve, és nagyon nem hiszem hogy leszek olyan erős hogy kibírjam vele még a további éveket.. (miért költözzek el otthonról, ha nagyon-nagyon szeretem az apukámat és az otthonom??)
Tudom fura, de a legszebb ajándék lenne ha meghalna és így az életben többet nem találkozhatnék vele.
Valóban az életemet kaptam tőle, de milyen életet??
Minden nap rettegek hazajönni, mert nem tudom éppen milyen kedvében van.. nekem ugrik-e vagy sem?
Sok-sok ruhával takargatom magam (hála isten tél van és kell a kabát!) mert úgy nézegeti a testemet mintha olyan sovány lennék, hogy élet-halál közt vagyok.. (166cm/48kg) Nem tudom megengedni magamnak például, hogy a rövidujjúban (vagy laza ruhában) legyek itthon mert az valami félelmetes lenne... és ez már így van sok-sok éve!!
Itt nem csak egy valaki hibás.
Mindenki hibázot és mindenki sebeket szerzett.
A legjobb ha nem kerültök egymás szeme elé.
Vagy minnél kevesebbet. Meg lehet ezt is oldani.
Ha tanulsz akkor nem otthon hanem a könyvtárban csináld.
LEgyél sokat barátokkal és csak aludni járj haza.
166cm/48kg = jó nő!
a többit meg már tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!