Gyűlölöm az anyósom?
mit tegyél ugyan semmit
elviseled és kész azt a pár alkalmat kibírod
Utolsó 4 hozzászólással maximálisan egyet értek. Az anyós nem szól bele semmibe, igazából nem is tud, mert messze lakik. Ami a ruhát illeti, ez nem tragédia, a szekrényben eláll a ruha, és tőlem is kérdezték, hogy mekkora ruhát hozzanak, illetve én is voltam úgy, hogy mentem valakihez, és fogalmam sem volt, mekkora a gyerek mérete, a következőt mondtam, ill. tettem: vettem egy nagyobb méretű ruhát.
Ennek nagy előnye: hogy tuti nem kicsi, illetve minden gyereknek van ruhája, amit akkor hord, szóval ha akkorát veszek, ami pont jó.... Az a sz.rnak egy pofon. De a lányomnak is szoktam venni, ezeket elrakom, és 3-4 havonta átnézem, és olyan jól jönnek akkor.
A nylon táskás sztori az vicc.
Csodálom a férjed türelmét, hogy elfogadta, hogy 2 hónapban 1-szer jöjjön az anyja, mert te úgy szeretnéd. Nem kell alkalmazkodnod hozzá, nem laksz vele, vedd már észre a jó szándékát... Érdekli, mi van veletek, hogy vagytok... Még vesz is nektek valamit.
Csak ne ilyen menyem legyen...
"Nem boldog attól nyilván, hogy csak ritkán jöhet az anyja"
Ha a férjem megszabná, mikor jöhetne anyu, tudod, nem köszönné meg, amit kapna... Birkatürelmű férjed van, neked meg mázlid vele... Amíg még tűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!