Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni?
Figyelt kérdés
az anyám felveszi a gyerek tartásomat és a családi pótlékot,viszont nem föz az én részemre.Magyarán felveszi a pénzemet,de nem látja el a kötelezőségét. 19éves vagyok.2012. máj. 28. 12:11
12/12 anonim válasza:
Ezt a Te pénzed részt nem nagyon értem...azért ez nem ilyen sarkalatos,mert nem az a neve,h Gyurika pénze,mert állambácsi szereti őt...
Családi pótlék,azaz a családod részére egy kis plusz segítség,mert marha sokba kerülsz ám,jobb ha tudod..és gyerek tartás,mert a rezsi is sokkal több,ha te ott vagy,apád azért fizet,amit te ott elhasználsz,felhasználsz,amibe a te iskoláztatásod meg a neted,amin itt anyádat ócsárolod meglegyen...
És egy anya sem mond véletlenül ilyet,biztos,h a te kezed is rendesen benne van,h idáig fajult a helyzet...TE PÉNZED majd akkor lesz,ha megdolgozol érte,kisfiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!