Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni?
Figyelt kérdés
az anyám felveszi a gyerek tartásomat és a családi pótlékot,viszont nem föz az én részemre.Magyarán felveszi a pénzemet,de nem látja el a kötelezőségét. 19éves vagyok.2012. máj. 28. 12:11
1/12 anonim válasza:
Hogy-hogy? Mindenkire főz a családban, csak rád nem?
2/12 A kérdező kommentje:
igen,közben meg felveszi a gyerektartást,és a családipotlékot amit én kapok.
2012. máj. 28. 12:21
3/12 anonim válasza:
de ezt hogy teheti? nem értem. nem kapsz enni konkrétan? nem hagyja, h szedjél, vagy mi?
4/12 anonim válasza:
ezt én sem értem.
Ott élsz anyuddal.Ott alszol,használod a vizet,villanyt,gázt, de nem ad enni?? 19 évesen nehéz mondjuk egy tojás sütni??
5/12 A kérdező kommentje:
a kérdésemre válaszoljatok,lécci.... mit tehetek ilyenkor,hogy én kapjam meg a pénzt?
2012. máj. 28. 12:29
6/12 anonim válasza:
előbb magyarázd el, mert kajak nem értem.
7/12 anonim válasza:
Velem is ezt csinálta anyám. Szóltam a rokonoknak, nem hitték el. Nagyon pocsék érzés volt, és nem tudom, mivel érdemeltem ki, hiszen sosem züllöttem, sosem feleseltem, jeles tanuló voltam. Kopogtattam a gyámügynél, mondták, arra a fél évre felesleges elköltöznöm, mikor elmúltam 18, épp hogy befejeztem a sulit, elmentem melózni, és értesítettem a megfelelő helyet, hogy állítsák le a pénzt, amit rám kapott. Egy darabig még kaptam valamit (nem tudom pontosan, mit) azt már nekem adták. Közös albiban voltam pár haverral. Anyám megkeresett, hogy pénzt kérjen. Nem adtam neki, mert én is alig jöttem ki. Erre otthagyott, és azóta nem is láttam.
8/12 anonim válasza:
"Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni?"
1,Írsz a megfelelő helyekre,és kéred a családi és gyerektartás összegét egy másik bankszámlára.(ami a tied)
2.Szépen elköltözöl,és megélsz belőle.
Tudod a családi és gyerektartás nem csak arra van,hogy kaját vegyen belőle,hanem hogy megfelelő körülmények között éljél.Legyen hol aludnod,télen ne fázzál,legyen villany stb..
9/12 anonim válasza:
Nem kapsz kaját a szüleidtöl?
Akkor keresd fel az illetékes hatoságot.
Vagy az a bajod hogy anyukád kaját vesz a pénzböl, vagy abbol fizeti a villanyszámlát, és nem tudod elbulizni a pénzt?
10/12 A kérdező kommentje:
az a bajom hogy felveszi a pénzem,de kijelentette nem főz az én részemre! akkor meg mi jogon veszi fel az ÉN PÉNZEMET?
2012. máj. 28. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!