Az én lakásomban azt csinálod amit én mondok?
ma 11:54
szerintem meg az a gyakori, hogy a gyerek 18 lesz és akkor huss húzzál az utadra, lényegtelen milyen szar nevelést kapott,vagy mit tanult, hol élsz te? a maiak mind menekülnek otthonról, csak szülők azt felejtik el, hogy nekik is a szüleik tették egyrészt a fenekük alá a dolgokat és nem volt olyan, hogy nincs munkád? akkor te egy utolsó lusta disznó vagy, ki vagy tagadva, meg mi az hogy az ő háza? örüljön hogy megszülte? nem ő kérte, minek engedte haza ha így bánik vele? ezért kéne a szüléshez is engedély, mert minden gyökér szülhet nagyvilágba aztán a kutya jobban bánik a kölykével mint némelyik emberutánzat.
ma 12:00
normális vagy? honnan szűrted le, hogy nem vállalna el mindent? még írta is. könnyű neked úgy beszélni hogy van állásod, biztos nem lennél ekkora mellénnyel ha egy Mcdonaldsba se vennének fel, mert hát oda bejutni is olyan mint állami támogatott egyetemre, akkor miről beszélünk?
Nincs nagy mellényem. :)
Csupán azt mertem mondani, hogy ha ennyire szar az anyja és ennyire elviselhetetlen, akkor tegye érte, hogy elmehessen. De ha 40 évesen is oda kényszerül a gyerekével, akkor viselje el az anyját. Nem 16 éves gyerekről beszélünk könyörgöm, hanem egy "érett felnőttről".
Ok. Letagadom a gyereket. (Ez egyébként lehetetlen, mert ha felvesznek valahova, nyilatkoznod kell róla és az alkalmassági vizsgálatnál is szóba kerül ilyen apróság, hogy szültél e már, de most ezt hagyjuk.) Hogy dolgozok 12 órát, ha az iskola csak 10 órában van? Hova teszem hétvégén és ünnepnapon?
Valószínűleg neked fogalmad nincs egyébként arról, hogy milyen a munkanélküliség manapság...
Az eltartást nem annyira értem, mert megveszem, amire szükségünk van és hozzájárulok a költségekhez is, a lehetőségeimhez képest, kérni meg sosem szoktam. Tudod van olyan, hogy hetekig csak kenyeret eszek, hogy oda tudjam adni a pénz.
Van fogalmam, ne nézz hülyének. kÖszönöm. :)
Látom itt senki nem képes felfogni a lényeget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!