Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Zulejka név?

Hogy tetszik a Zulejka név?

Figyelt kérdés
Petra vagyok és felszeretném ezt venni második névnek. Gondolkodtam még az Audrinán is de inkább a zulejka felé hajlok.
2012. máj. 27. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a Szulejmán jut róla eszembe
2012. máj. 27. 12:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Egyébként a Szellemirtók jutott eszembe róla és Zuul, a kapu őrzője. :D
2012. máj. 27. 14:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Szulejmán! xDDD Jaj, ez jó volt! xDD
2012. máj. 27. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem első olvasatra szlováknak tűnt ez a név. Ne haragudj, kedves Kérdező, de ez a név borzalmas, legalábbis szerintem. De nem kötelező az én véleményemre adnod - sőt senki máséra sem.
2012. máj. 28. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem meg elsőre trollkérdésnek tűnt. De tényleg MTA-engedélyezett!

Nem olyan rossz, de aki nem ismeri (márpedig nem túl elterjedt), könnyen hiheti, hogy csak hülyéskedsz bemutatkozáskor :/

2012. jún. 7. 18:11
 26/27 anonim válasza:
Hihetetlen mennyi "kedves", befogadóképtelen személy van itt... :( Élnek emberek ezzel a névben a mi országunkban is, igaz, nem elterjedt és idegen hangzású, de ezzel együtt nekem például tetszik. Egyébként ha elsőre furának is tűnik egy név, ha megismerünk valakit, aki viseli és ezáltal sokat halljuk, hamar meg lehet szokni. Ennyi erővel ne változzon soha a névdivat sem, mert minden újonnan hallott névnek "nevetséges, gáz, stb." a hangzása... Az meg nem tudom, mit számít, hogy milyen eredetű, a nevek nagyobb része, amiket használunk, így sem magyar eredetű, csak már régebben beépültek a kultúránkba és megszokta a fülünk...
2012. aug. 17. 17:06
 27/27 labellamafia válasza:
Szerintem tök jól hangzik.Amúgy felvitted azóta?
2016. dec. 17. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!