Hogy tetszik a Zulejka név?
Figyelt kérdés
Petra vagyok és felszeretném ezt venni második névnek. Gondolkodtam még az Audrinán is de inkább a zulejka felé hajlok.2012. máj. 27. 10:42
11/27 anonim válasza:
Hát nekem egy nagy majom jut eszembe róla - valami mesében szerepelt. Ha emberre kell asszociálni, az egy nagydarab, tenyeres talpas asszonyság.
12/27 anonim válasza:
Nekem elsőre férfinévnek hangzott, hogy őszintén szóljak. :D
Egyébként vedd fel ha szeretnéd, de azért számíts rá, hogy poénforrás lesz mindenképp és bemutatkozáskor is furán fognak nézni rád.
13/27 A kérdező kommentje:
még jó hogy én nem egy nagy majom vagyok ;)
2012. máj. 27. 11:05
14/27 anonim válasza:
Drága kérdező! Inkább ne kérj véleményt, ha a negatívat nem tudod kezelni.
15/27 anonim válasza:
Ja, hát még véletlenül sem sértésnek szántam. Ha a Lea becézés tetszik, miért nem azt veszed fel? De nem is kellene nevet felvenni, csak elmondod, hogy mától mi lenne, ha így becéznének
16/27 A kérdező kommentje:
mért ne tudnám.?Csak az ilyen direkt jól leoltom típust nem bírom
2012. máj. 27. 11:10
17/27 A kérdező kommentje:
nem tudom azt mért kell megmagyarázni hogy az ilyenek hogy történnek:)Rengeteg ember vesz fel második nevet.
2012. máj. 27. 11:13
18/27 A kérdező kommentje:
a lea magába nem tetszik,csak becézésnek jó.És ha elmegyek valami olyan helyre ahol nem ismernek akkor megmondom hogy ezt használom :)
2012. máj. 27. 11:18
19/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszik ez a név, remélem hogy ezzel a véleményemmel nem bántom meg a kedves kérdezőt, mert nem az a célom, csak a magánvéleményemet írtam le - hiszen ez is volt a kérdés.
Javasolnám a Timéa nevet, ez is török eredetű és szerintem gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!