Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ilyet csinalni? Van-e...

Lehet ilyet csinalni? Van-e valamilyen jogi, torvenyi akadalya?

Figyelt kérdés

Szeretnek egy kulfoldi ferfival (akihez semmilyen erzelmi szal nem fuz, mondhatni idegen) szexualis kapcsolatot letesiteni, hogy aztan gyermekem szulethessen. A gyermekrol a ferfi lemondana. Ez csak egy segitseg lenne szamomra. A celszemely mar azt hiszem, megvan, a kerdesem, hogy kell-e (es ha igen, hogyan) szerzodesben tisztazni, hogy semmifele kotelezettsege nincs es nem is lesz (pl. gyerektartas) a gyerek iranyaban, cserebe viszont lemond rola, es ugymond "eltunik" a szinrol?

Remelem, ertheto a kerdes, de ha valami nem tiszta, szivesen pontositok.

2009. jún. 29. 14:28
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, írtam neked privit, megkaptad? (Azért kérdezem, már volt már rá példa, hogy az oldal üzenetküldőjén keresztül elkeveredtek levelek.)

Kérlek válaszolj, én abszolút megértelek, én is valami hasonlót szeretnék csinálni, és feltétlenü, szeretném felvenni Veled a kapcsolatot!

2009. júl. 6. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!