Lehet ilyet csinalni? Van-e valamilyen jogi, torvenyi akadalya?
Szeretnek egy kulfoldi ferfival (akihez semmilyen erzelmi szal nem fuz, mondhatni idegen) szexualis kapcsolatot letesiteni, hogy aztan gyermekem szulethessen. A gyermekrol a ferfi lemondana. Ez csak egy segitseg lenne szamomra. A celszemely mar azt hiszem, megvan, a kerdesem, hogy kell-e (es ha igen, hogyan) szerzodesben tisztazni, hogy semmifele kotelezettsege nincs es nem is lesz (pl. gyerektartas) a gyerek iranyaban, cserebe viszont lemond rola, es ugymond "eltunik" a szinrol?
Remelem, ertheto a kerdes, de ha valami nem tiszta, szivesen pontositok.
Szerintem ezt ott, abban a kulfoldi orszagban egy csaladjogi ugyvedtol erdeklodd meg, ahol eltek, ahol a baba szuletni fog.
Milyen lesz a baba, fekete-feher?:)
Hm de miért is? Most egy konkrét embertöl akarsz gyereket, vagy csak általánosan?
A legegyszerübb, hogy sexelsz vele és soha nem mondod meg neki hogy gyerek lett. Mit csinálsz ha 10 év múlva kell neki a gyerek és akkor csináltat egy apaságit.
Egyébként elég gáz ha gyermekedtöl eleve elveszed az apát.
En is arra gondoltam az elobb, miutan irtam mar neked, hogy ess teherbe, ne beszelj errol senkinek!
Szakitsd meg a kapcsolatot ezzel a ffi-val, igy sokkal egyszerubb lesz.
Vagy csak valakitol ess teherbe veletlenul.
Miert olyan fontos, hogy attol a ffi-tol legyel terhes?
Kozben utananeztem, elvileg nincs jogi akadalya. Szeretnek nyilt lapokkal jatszani, ez a tudta nelkul teherbe esek nem a stilusom, raadasul ha elsore nem sikerul, szeretnek meg probalkozni.
Nem fekete-feher baba lesz, maradok a fehernel. :)
Huha, ilyen gyorsan utananeztel ennek a fontos kerdesnek? 12 perc van a ket irasod kozott. Most epp megtalaltad a torvenyt, elotte pedig meg nem?
Szerintem menjel el egy ugyvedhez, es gondolom meg a fogantatas elott le kell fixalni, hogy a sractol nem kersz gyerektartast majd, es o sem el a lathatasi jogaval.
Jol meggondoltad ezt a dolgot?
Szia!
Szerintem egy sima családjogi ügyvédtől kérhetsz ilyen ügyben felvilágosítást.
Üdv!
Igen, egy internetes jogi forumban talaltam az esetemhez hasonlo peldat ebben az orszagban.
Jol meggondoltam a dolgot, efelol nincs ketsegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!