Miért utasítja el Anyukám tőből, hogy hobbi szinten balettozhassak?
14 éves vagyok. Lenne egy balett tanfolyam nyáron, 2 hónapig tartana, másfél órás edzésekkel, 10 ezer forintért, amit kitudnék fizetni saját pénzből. Eltudnék menni egyedül, sosem féltett az utcától, nem az a típus.
Nem csúszna bele a tanfolyam a nyaralásunkba.
Anya csak annyit mond, hogy a balett még jobban belerángatna az anorexiába. Más kérdés, hogy nem vagyok az, csak vékony, és nem szeretek enni.
Tudom, hogy nem lehetek profi szinten táncos, hiába rsg-tem és modern táncoltam 4 évig.
De imádom a balettot! Rengeteg előadáson voltam, láttam sok filmet, gyakran hallgatok Csajkovszkij-t, és szinte állandóan táncolgatok úgy a mindennapi életben.
Hogy tudnám meggyőzni? Annyira örülnék ha táncolhatnék.
Megkérdezted már tőle miért nem mehetnél?
Szerintem nagyon helyes,hogy ilyenre költöd a pénzt (nem is drága).
2/3
azért lássuk már be, hogy 2 hónap alatt ezek nem fognak bekövetkezni...
mellesleg meg ez is egy életpálya, van, akinek ez felel meg
Nem lehet, hogy felesleges pénzkidobásnak tartja? 2 hónap alatt az ember tuti nem tanul meg balettozni. Sokan évekig tanulják, és csak úgy lesznek megközelítőleg balettsáncosok.
Aztán ki tudja, lehet, hogy takar a tanfolyam még egyéb rejtett költségeket is. (vedd meg a cipőt, vegyél ruhát, vegyél ezt és azt)
Ó, ne szégyelld! Én 24 vagyok, még sincs hobbim! :D
Örülj, hogy lóghatsz a barátaiddal, vannak olyanok, akiknek még az sincs.
Azért próbálj meg alkudozni anyukáddal. Pl a tanfolyam alatt minden nap rendszeresen enni fogsz.
Szerintem pedig tök jó dolog lenne, próbáld meg megmondani neki, hogy több mozgással többet akarsz majd enni. :)
Anorexiás ne legyél!!! De a balett nem hiszem, hogy erre ösztönözne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!