Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 16 éves fiúkat kérdezem!...

16 éves fiúkat kérdezem! Hogyan telik mostanában egy 16 éves fiú egy átlagos napja?

Figyelt kérdés
Mivel foglakoztok szabadidőtökben? Játszotok számítógépes játékokat? Jártok edzésre? Ha igen milyenre és mennyit? Van valamilyen Hobbitok? Menniyre vagytok önállóak, pl: ruha mosás, kaja készítés? Milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel? Mennyire szólnak bele a dolgaitokba? Érdekelnek a lányok? Voltatok már lánnyal? Menniyre fontosak a barátok,haverok? Mennyi időt töltötök el velük és hogyan?

2012. máj. 24. 12:01
 1/3 anonim válasza:
Mert neked?
2012. máj. 25. 17:41
 2/3 tudatlan010110 válasza:
100%
Heti 3 szor gyúrok 1 órát, szoktam játszani géppelis teljesen önálló vagyok haverokkal sokat vagyunk hülyülünk nézzük a csajokat stb kapcsolataim jók csajom még nem volt mert nem merek odamennixd
2012. máj. 25. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

hétvégén gyúrok a haverokkal. hétköznap vízilabda edzésen vagyok (hétfő-péntek) vasárnap meg általában meccsünk is van. van barátnőm és néha wow-ozok (régen elég kocka voltam) de akkor is csak azért hogy tanítsam néhány haveromat. ja meg mma-zok is (hétvégén a haverokkal hülyülésből, hétköznap meg heti 1-szer 2-szer esetleg 3-szor is elmegyek edzésre)

szüleimmel jó a kapcsolatom de nem is csoda hisz alig vagyok otthon xD reggel elmegyek és este megyek haza ja és a hétvégéket nem otthon töltöm

2012. jún. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!