Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 évesen már öregnek számítok?

32 évesen már öregnek számítok?

Figyelt kérdés

A férjem folyamatosan flörtöl az ilyen kis 17-20 éves lánykákkal.

Engem meg nem szokott mostanában dicsérni pedig jó nő vagyok, a testalkatom is olyan mint 20 éves koromban.

Lehet, hogy 32 évesnek már öregnek számitok?

Pedig a férjem se fitala, 44 éves.

2012. máj. 25. 10:41
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
64%

Tévedsz,én nő vagyok és mint mondtam, csak lényegében. Én is jobban néztem ki pár évvel fiatalabban, de ettől még nem érzem magam öregnek,nem is vagyok az, csak éppen nem hiszem azt, hogy 16 vagyok.

Nem tudom mit hepajkodnak sokan ezen az öregedésen. Az idő telik, és??? Beb*szna,ha nem telne.

2012. máj. 25. 18:04
 42/50 anonim ***** válasza:
59%
Rendben Nő vagy!És bocsika! :) De nehogy már egy 44 éves pasi,akinek amúgy egy tök bomba párja van,a csitrikre bukjon!!!Na így már neki szól amit írtam és a hozzá hasonló pasiknak.Akik nem becsülik azt amijük van,és semmibe nézik a párjukat.De hálistennek nem csak a nők fölött telik az idő!
2012. máj. 25. 18:16
 43/50 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy bukik a fiatalabbra. Mutassatok egyetlen olyan férfit, akinek nem tetszenek a 20 éves nők.

Ez nem azt jelenti, hogy megcsalná a párját. Az, hogy tetszik neki csak egy dolog. Nekem is tetszik George Clooney..

2012. máj. 25. 19:50
 44/50 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a kérdező azóta érzi magát öregnek, amióta a férje olyan lányokkal flörtöl, akik a gyerekei lehetnének..

Ha nem csinálná ezt a férje, hanem a feleségének kedveskedne a kislányok helyett, akkor nyilván nem tette volna fel a kérdést, miszerint öregnek számít-e...-.-

Amúgy ebben a helyzetben teljesen megértem, én is voltam ilyen mélyponton, hogy egy nálam 10 évvel fiatalabbal csalt meg, és én is öregnek éreztem magam, pedig 30 sem voltam.

2012. máj. 25. 19:51
 45/50 anonim ***** válasza:
72%
Tuti, hogy nem! Én tegnapelőtt töltöttem be a 32- és egyáltalán nem érzem magam öregnek! Szerencsére a férjemnek is így tetszek, ahogy vagyok és minden nap megdicsér, hogy jól nézek ki. :)
2012. máj. 25. 22:39
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Te öregnek??? Én 35 vagyok, de rá nem néznék egy 44 éves palira, mert öregnek tűnik hozzám :O A legjobb korban vagy. Szerintem simán találnál normálisabb férfit, ha akarnál, ezt nem ártana a párodban is tudatosítani. Persze az is lehet, hogy azért csinálja, mert érzi, hogy kezd kiöregedni mellőled, és rossz az önbizalmának.
2012. máj. 26. 03:45
 47/50 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy vagy öreg.! Nehogy elhitesse veled bárki is! 34.f.
2012. jún. 7. 21:25
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
El kéne kezdened flörtölgetni a 35 év körüli korosztállyal...a kellemes, szexi típusokkal.
2012. jún. 7. 23:00
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem vagy öreg. Régebben a harmincasok voltak az érett idősödő nők, de ma már nem. Ma már 40 az új 30, a 30asok meg még fiatalok.
2012. jún. 8. 03:36
 50/50 anonim ***** válasza:
52%

Hogy lenne már egy alig 40 feletti férfinak kapuzárási pánikja? A férfi 50-60 éves koráig még simán tud....

Az már más kérdés, hogy nem a korához illő nőket választ.

2012. jún. 8. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!