Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 évesen már öregnek számítok?

32 évesen már öregnek számítok?

Figyelt kérdés

A férjem folyamatosan flörtöl az ilyen kis 17-20 éves lánykákkal.

Engem meg nem szokott mostanában dicsérni pedig jó nő vagyok, a testalkatom is olyan mint 20 éves koromban.

Lehet, hogy 32 évesnek már öregnek számitok?

Pedig a férjem se fitala, 44 éves.

2012. máj. 25. 10:41
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy vagy öreg! Az egyik barátnőm 31 éves, de ugyanúgy néz ki mint 24 évesen... Vidám, csajos, fiatal, bulizós, belevaló.

26 N

2012. máj. 25. 11:23
 22/50 anonim ***** válasza:
95%

Gondolom, hogy adsz magadra, így bármi lehet:

- kapuzárási,

- feltűnési viszketegség

- valami hiányzik a kapcsolatotokból

Láttam már 30 éves nőt öregnek és 40-est fiatalnak.

Ki mennyinek érzi magát belülről.

Próbáld meg újra elcsábítani, visszaszerezni a figyelmet. Ha nem megy, akkor üljetek le beszélgetni, s mond el, hogy ez nem normális dolog.

Valaki írta, hogy mi ez a megfelelési kényszer. Igenis hagy tetsszen már a férjének, magának!

Sok sikert és kitartást!

29 N

2012. máj. 25. 11:25
 23/50 anonim ***** válasza:
80%
jó harmincas, az fincsi évjárat:)
2012. máj. 25. 11:32
 24/50 anonim ***** válasza:
90%

Tudod a legnagyobb gond, hogy a férjed érzi, hogy sokkal idõsebb nálad és igy akar téged féltékennyé tenni. Oda se figyelj, hogy mit csinál, ha nem veszel róla tudomást, akkor majd magába fog roskadni. De igy,hogy foglalkoztat, azért is csinálja, hogy õ még kell a tiniknek. Buta a viselkedése, de ha nagyon zavar, inkább most szoktasd arra, hogy nem vagy a lábtörlõje.

Még, hogy öreg 32 évesen, nagyon vigyázzál be ne tedd ezt a fejedbe!Elõbb-utóbb meg fog betegiteni lelkileg.

2012. máj. 25. 11:37
 25/50 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy te öreg,imponál a kis csitriknek ha játszadoznak velük az idősebb pasik,sőt ha tudják ki is használják őket.Illetve oda-vissza működik, hiszen melyik vén kecske ne nyalná meg a sót?Kérdezd meg a férjedet,gondolt e már a békés öregkorra vagy arra ha véletlenül lebetegszik,tőled várja majd ,hogy a bajban mellette legyél vagy a kislányok viszik ki, majd a kacsát vagy adagolják a gyógyszerét?A kislányok orra előtt meg húzd el mézesmadzagként a férjed kifordítatlan zokniját,tényleg szeretnétek ismerkedni a bácsival?
2012. máj. 25. 11:38
 26/50 anonim ***** válasza:
85%
Én féltékennyé tenném, kicsit kapjon már észhez. Mit akar a kis csitriktől? Gondoljon már bele majd pont őrá vágynak 44 évesen, nem? Ugyan már... játssz vele egy kicsit, hátha észhez tér, vonulj félre néha mintha telefonálnál, nyomkodd feltűnően sokszor a telefonod, mintha sms-eznél, menj el 1-1 órára, látványosan kicsinosítva, izgatottan... én ezt csinálnám. :)
2012. máj. 25. 11:38
 27/50 anonim ***** válasza:
32%
igen
2012. máj. 25. 11:45
 28/50 anonim ***** válasza:
97%

Kedveskedni akar nekik???

A 17 évesnek kedveskednek majd a 20 körüli fiúk...ő meg kedveskedjen neked!

2012. máj. 25. 11:46
 29/50 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Én lassan 36 leszek, de sokszor akár egy tízessel fiatalabbnak néznek, sőt úgy érzem, most sokkal nőiesebb vagyok, mint korábban. Ha te tudod magadról, hogy jól nézel ki, ne engedd, hogy elhitesse veled, hogy neked már "lejárt". Most éled fénykorodat, hidd el, hogy igen is terád is még tapadhatnak a pasik :-)
2012. máj. 25. 11:47
 30/50 anonim ***** válasza:
80%
Jézusom, ez olyan mintha én írtam volna ki a kérdést...én 33 vagyok, a férjem 44...A párom munkájából kifolyólag nap mint nap körbe van véve 17-20 éves lányokkal, akik rajonganak érte. Nem tudok mit csinálni, valószínűleg a férjem is flörtöl velük valamilyen szinten (még ha tudat alatt is), pátyolgatja őket és van egy két kedvence gondolom. De nap mint nap elmondja milyen jó nő vagyok, egy tízest simán letagadhatnék szerencsére jó a genetikám. Néha én is ezt éreztem, hogy talán öreg vagyok, ezekhez a lányokhoz mindenképp, de a fenébe is elvett feleségül, érzem, hogy szeret a szex is rendben van, semmi okom, hogy ne legyen önbizalmam. Neked sincs okod, legyél ápolt, csinos (bár gondolom az vagy) és újra meghódítod. :)Esetleg menjetek kettesben valahová pár napra!
2012. máj. 25. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!