Családtagnak számítok?
Mi is együtt voltunk 2 éve már amikor meghalt a párom papája.
Én külön mentem tőlük a temetésre. ( Mivel ők 2 kocsiba is alig fértek el, sok családtagot is vittek stb.)
Már ott voltam a temetőben a ravatal mellett oldalt amikor megérkeztek ( ugye ők misén is voltak előtte, én oda nem mentem).
A párom keresett a szemével. De én úgy gondoltam maradok inkább ott oldalt, nem vagyok családtag sem stb. nem sietek oda hozzá csak hogy mellette legyek, maradok a távolban.
De aztán ő jött oda hozzém és kérte hogy menjek be vele a ravatalozóba, maradjak vele, szüksége van rám.
Így én is ott álltam a családdal. ( Pedig a papáját még csak nem is ismertem személyesen)
Egy éve voltunk együtt, mikor bemutatott az apjának (az ország másik végén lakik), miután hazajöttünk, meghalt a papája. Be is mutatott neki, de már a papa nem volt képben: elnézte az unokáját a fiának. Annyit mondott a nagypapa, mikor bemutatott: Laci ezt a lányt vedd feleségül, ne azt a kis vöröskét!
A temetésen én el akartam húzódni, erre az apósom odaráncigált a családhoz, hogy tag vagyok, mit bújkálok.
Két éve házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!