Igen. Persze vannak nehéz időszakok, de a boldogság szubjektív. Jelenleg vizsgaidőszakom van, egy hét múlva ballagok az egyetemről, minden oké. Másrészt meg van egy csomó minden ami stresszel (nincs munkám, jelenleg nem tudom, hol mesterizek, édesapám beteg)...
Ezek mellett pedig van egy párom, aki a mindenem, egészséges vagyok, nincs amiért panaszkodjak...
2012. máj. 21. 14:14
2/10 anonim válasza:
Nem mondhatnám... Épp válni készülök, de sok bennem a kétség, biztos-e, hogy ez a jó, fura érzés mindent előröl kezdeni újra. Pedig van más biztos pont az életemben. Azért nehéz elengedni a múltat, de úgy érzem, ezt kell tennem.
2012. máj. 21. 14:16
3/10 anonim válasza:
Most nagyon nem.Szakítás miatt.Illetve azért,mert nem találok olyan albérletet amilyet szeretnék.
2012. máj. 21. 14:33
4/10 anonim válasza:
Én éppen mostanában gondolkoztam el ezen. Hogy tulajdonképpen milyen jó az életem. Persze vannak nehézségek, meg problémák a munkahelyen, meg vizsgaidőszak is van és időnként összekapok a férjemmel, meg egyebek. De összességében boldog vagyok.
Épp most hétvégén látogattuk meg a szüleimet, meg húgomékat, akik elég messze laknak tőlünk. És ők is elégedettek az életükkel, de én úgy éreztem, hogy mennyivel jobb, hogy úgy élhetek ahogyan élek és nem úgy, ahogyan ők. Pedig nekik van két kisgyerekük is, amire nagyon irigykedem, mert nekünk sajnos nem nagyon akar összejönni a baba.
2012. máj. 21. 14:36
5/10 anonim válasza:
Alapvetően igen, abszolút! Csak az a fránya pénz.. ha kicsivel több lenne, a fejem se fájna!
2012. máj. 21. 15:05
6/10 anonim válasza:
Aboszolút nem, rühellek panaszkodni, mert ebben a szarság országban már lassna mindegyiknek csak a szája sír, de most őszintén mire kéne boldognak lennem, ha 28 évesen szinte semmi egzisztenciára nincs kilátásom, csak hülyét csinálok magamból bagóért az összes melóhelyemen, feleslegesen kijártam egy főiskolát, undorítóan diszkriminálnak a multik, és a hajtás tönkreteszi a magánéletem is. Legalább egy toleráns, megértő és ragaszkodó társ lenne aki megszínesíti az ember életét, de szar felszínes anyagias ribancokkal van tele a társadalom.
2012. máj. 21. 15:30
7/10 anonim válasza:
Részben igen,részben nem.
2012. máj. 21. 15:32
8/10 anonim válasza:
Igen,mert 15 kilót híztam,jeeeeeeeeeeee:)
2012. máj. 21. 15:59
9/10 anonim válasza:
Sajnos nem.
Többségében boldogtalan vagyok.
1. Régóta nincs munkahelyem.
2. A férjem nem úgy bánik velem, mint ahogy egy feleséggel kéne és többségében elszomorít...:( Persze van amikor aranyos, nem azt mondom.
Ami jó:
1. Jól nézek ki, egészséges vagyok.
2. Vannak állatkáim: hörcsögök és papagájok és ez boldogít.
3. Boldog vagyok hogy nem kell éhezni és ehetek finom ételeket.
2012. máj. 21. 17:28
10/10 anonim válasza:
Nem az es soha nem is lesz mert erősen pragmatikus és maximalista vagyok. Arra a teljesítményre amitől más hanyatt vágódik én csak elfintorodom de ez nem jelenti azt, hogy hajcsároskodom vagy nem lennék képes el- és felismerni mások teljesítményét. Ami viszont jó az életemben az, hogy rég megtanultam viszonyítani és tudom mikor nem kell már tovább csiszolni valamit (akkor sem, ha szerintem még kellene).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!