Szóval anya három éve vált el apától és két éve van egy új szerelme akivel a nyáron szeretne összeházasodni, eddig minden tiszta nem is lenne gond, de neki van egy fia akivel nem stimmel valami. Tehát a srác nagyon kedves meg minden, elég jól kijövök vele, csak néha furcsán viselkedik, például perverz utalásokat tesz a mellméretemre (75/A), azzal zargat, hogy szeretne velem aludni és néha benyögi, hogy szeret, de ezt csak így tök spontán. Nem tudom mit tegyek vele, nem áll szándékomban vele járni, bár elég helyes, de az most hogy nézne ki ha a nevelőapám fiával járnék. Nem tudom hogy állíthatnám le, össze vagyok zavarodva. Mit tegyek? Én 15 éves vagyok, ő 17.
Nyugi, csak idő kérdése és te fogod nyaggatni a srácot... örülj inkább, hogy van egy biztos pontod. Mázlista vagy, ugye tudod?
2012. máj. 20. 22:30
12/19 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy négyszemközt beszélj anyukáddal erről! Nem kell vádlóan előadni a dolgot, csak annyit mondj, h még ha poénnak is gondolja a srác, ez téged zavar, és hogy ő mit tanácsolna neked. Biztosan lesz használható ötlete.
A korábbi válaszolók akármennyire is elpoénkodják a dolgot, azért az kicsit gáz, h van egy mostohatestvéred, akivel + a szüleitekkel egy családot kéne, h alkossatok, ehelyett ő félreérthető utalásokat tesz. Akárhogy is, de ez zavaró, és nem is igazán egészséges dolog.
2012. máj. 21. 00:25
13/19 anonim válasza:
Figyelj, nagyjából mostanában váltál, válsz szexuálisan éretté. Életed következő pár évtizedében ez a probléma alighanem fenn fog állni. Amíg szottyadt öreg nénivé nem válsz, hímneműek fognak nálad így vagy úgy próbálkozni, és nem kizárólag azok, akiktől ezt a próbálkozást jó néven veszed. Mellesleg a későbbi nagy szerelme(i) is simán lehet, hogy olyan ember(ek) lesz(nek), akik(k)től kezdetben nem fogadtad szívesen a közeledést. A lényeg, hogy neked magadnak kell megtanulnod, hogy tudod az ilyen helyzeteket kezelni. Van sok módszer rá, ami működőképes lehet, de egyik sem igéri 100%-osan, hogy az illetőt le tudod rázni. Nézheted levegőnek; felléphetsz aggresszven vel e szemben verbálisan, vagy akár fizikailag, beszélhetsz vele tárgyalópartnerként és megállapodhattok valamilyen kompromisszumban; éreztetheted vele, hogy kevés hozzád; kinevetheted. Sejtelmem sincs, hogy te melyiket tudnád jól csinálni, és ő melyikre reagálna jól. A lényeg azomban, hogy az a helyzet, amire most panaszkodsz, ha nem vonulsz zárdába, mostantól így lesz. Legfeljebb a fiúk személye cserélődik.
2012. máj. 21. 11:15
14/19 anonim válasza:
Biztos még nem volt barátnője, te meg épp kéznél vagy és hát így "bókol". :D Hidd el ha talál valakit, vagy ha te, akkor majd leszáll rólad.
2012. máj. 21. 13:11
15/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyuval, ő azt mondta ne foglalkozzak vele, biztosan csak viccel. Engem azért zavar ennyire, mert a testvérem, hiába mostoha, akkor is, lehet összeszedek valami pasit, talán akkor majd lenyugszik, tényleg nem tudom mit tegyek. Apának nem merem megmondani, úgy is rosszban van a srác apjával és őt sem kedveli, nem akarom, hogy kinyírja. Ki szeretné, hogy a szeretett apukája, egy hülye kölyök miatt kerüljön börtönbe? Szerintem senki.
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 21. 14:34
16/19 anonim válasza:
Ha viccel, elég rossz viccei vannak. Helyedben úgy rúgnám tökön, h a fal adná a másikat! Kacérkodj vele kicsit, mikor beindul akkor pedig intézd el! :)
2012. máj. 22. 12:34
17/19 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, megpróbálom.
2012. máj. 22. 21:19
18/19 anonim válasza:
Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy viselkedj vele "testvériesen". Ha eddig nem tudtad ez mit jelent, most megtanulhatod :)
2012. máj. 22. 21:40
19/19 anonim válasza:
Egy ilyen helyzetet szépen le lehet rendezni. Adott alkalommal ha kettesben vagytok és megint kezdi szolj vissza neki, hogy akkor lássunk is valamit, mert már sok a szöveg. Ha beindul és tényleg kezdi akkor johet a lábtechnika vagy valami más önvédelmi dolog amit a szülőknek utóbb ki lehet magyarázni mindenképp, merthát ő kezdte. Ha meg lefagy a srác a meglepetéstől akkor az elkövetkező 10 évre lesz min poénkodnod és úgy lehűtened, hogy már nem fog próbálkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!