Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámnak vajon nincs önálló...

Anyámnak vajon nincs önálló gondolata és érzelmi világa?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogy anyám én hozzám alkalmazkodik,ahogy viselkedem vagy amilyen hangulatom van,ő is úgy éli az életét ahogy éppen én.Már már idegesítő,nem tudom hogy ezt direkt csinálja e,de valami nem stimmel nála ezt merem állítani..

Mintha utánnozna és nem lennének önálló gondolatai vagy önálló érzelem világa.Néha már úgy érzem hogy valami nem stimmel nála.

2012. máj. 2. 22:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Miért csinálhatja ezt?
2012. máj. 2. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? És ő?

Ketten laktok együtt?

2012. máj. 2. 22:35
 3/6 A kérdező kommentje:
én 29 vagyok,néha itthon alszom,mert külföldön dolgozom és nem akarok még lakást venni,hiszen 2 havonta járok haza.így csak menne rá a pénz.ő 54 amúgy
2012. máj. 2. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy igazad van, és utánoz, vagy te vagy nagyon ügyes, és remekül átpattintod rá a saját hangulatod.
2012. máj. 2. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
És mit csinál két hónapig, amíg nem vagy otthon? Mert ha csak ül, és rád vár, tényleg pszichiáterre van szüksége. ha olyankor jól megvan, szerintem örül neked, és alkalmazkodik hozzád, hiszen úgyis hamar elmész újból.
2012. máj. 2. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát hogy amikor nem vagyok itthon akkor mit csinál azt nem tudom...meg hogy mennyire rágja a körmét azt sem tudom,azt tudom hogy amikor itthon vagyok,van olyan hogy 1 hétig is,akkor olyan mintha egész 2 hónap alatt rám várna.Szerintem túlságossan ragaszkodik hozzám.Azt hozzá kell tennem hogy apám elhagyta 4 éve és a testvérem is külföldön van,bár vele másképpen viselkedik ha itthon van.

Néha úgy érzem hogy valami nem stimmel nála de nagyon.

2012. máj. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!