Apanacsi kérdése:
Mit vegyek anyámnak szülinapjára? Holnap lesz 45 éves
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 10:50
1/11 A kérdező kommentje:
én 18 éves vagyok és fiú
2012. márc. 17. 10:50
2/11 anonim válasza:
Erre nem tudunk válaszolni, nem ismerjük édesanyádat, az hogy hány éves meg nem jelent semmit, nem utal az ízlésére meg semmire. Bírom az ilyen kérdéseket! Már százszor feltettek ilyet.
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy kakukkos óra ideális választás.
4/11 anonim válasza:
esetleg parfüm?:) :D többet írhatnál róla..
miket szeret? pl olvasni,vagy szereti az ékszereket,ilyeneket írhatnál azért má bocsi:D
5/11 A kérdező kommentje:
szeret hallgatni 70-s 80-s évekbeli zenéket, szeret a konyhában lenni,tv-zni,olvasni is szeret stb.
2012. márc. 17. 11:05
7/11 anonim válasza:
Az én anyukám 45. szülinapjára tandemugrást kért és kapott.
Lehet, hogy a tiednek is vannak őrült vágyai.
8/11 anonim válasza:
Magadnak egy naptárt, hogy jövőre ne az utolsó pillanatban jusson eszedbe anyukád. ("anyád")
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy az utolsó pillanatban jutott eszembe a saját anyám születésnapja jól tudom, hogy mikor van a születésnapja
szal nincs itt semmi gond
2012. márc. 17. 11:36
10/11 anonim válasza:
De, van gond, ha idegenektől kérsz segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!