Anyámmal van elég komoly konfliktusom. Mi a teendő, hogy elkerüljem, hogyan tudom tálalni anyámnak ezt az egészet?
Nem irtad, hogy mennyi idös vagy, illetve mennyi idös anyukád.
De a leirásod alapján valószinnek tartom, hogy a változó korba kerül, és a hormonszint ingadozások miatt ilyen.
Ha tényleg ez van, akkor lehet kapni olyan gyogyteákat, amik javitanak a hangulatingadozásokon.
Ha szerinted ez nem lehet, akkor kicsit többet kellene irnod a körülménykröl.
Bocsánat, ezt elfelejtettem: én 15 éves vagyok, anyám 47.
Feljelenteni pedig semmiképp nem szeretném. Ha ez valami betegség, vagy ilyesmi, akkor rajtam kívül senki se segíthet neki.
Ez a kor tipikusan a változó kor kezdete.
Amikor jó hangulatban van, akkorra ird le neki, hogy mi az, ami zavar (a hangulatingadozások, ok nélküli kitörések), add oda neki és kérd meg, hogy gondolja át, és esetleg kérjen orvostól vagy gyógyszertárban segitséget.
Hát...remélem tudok segíteni:
Ugye, mondtad, hogy vendégségben aranyos stb. Használd ki!
Amikor mentek valahova....pl : étterembe, hívd félre, és mond meg mit gondolsz. De ha itt is tartja magát, kérdezd meg, mi baj van, mert itt van valami. Ha jó a kapcsolatod apukáddal egyenlőre költözz át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!