Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan pasival alakulnak a dolgok, aki pár hónapja lépett ki egy nagyon komoly párkapcsolatból, mi a teendő? Vélemények, tapasztalatok?
Megismerkedtem egy fantasztikus pasival. Nagyon erős vonzalom van köztünk, szexuálisan is és emberileg is, jókat beszélgetünk, nevetünk, szexelünk, stb. Mindent nagyon kedvelek benne, tetszik a jelleme, a humora, az intelligenciája. Ez így mind szép és jó, de. Nem olyan rég - pár hónapja - lépett ki egy komoly kapcsolatból. Amikor elbeszélgettünk arról, hogy mi van köztünk, mondta, hogy most nem vágyik komoly kapcsolatra, amit meg is értek, és majd alakulnak a dolgok. Azonban mégsem a szex a fő pont köztünk, sokkal inkább minőségi, intim időt töltünk egymással. Felvállaljuk a másikat a közös társaságunkban, gondolunk egymásra, buliban, utcán együtt vagyunk, ez látszódik.
Én szeretnék vele komolyan együtt lenni (tudja, hogy én már ott tartok, hogy tartós kapcsolatra vágyom), de nem tudom, hogyan tovább vele. Vegyük lazán és majd csak lesz valami, vagy hagyjam kiélni magát (nem egy nagy csajozós típus), felejtsem el, vagy tervezhetek vele? Szerintetek? Tapasztalatok?
Ne erőltesd rá a kapcsolatot, nem fog tudni mit kezdeni a helyzettel.
Hagyd, hadd történjen aminek kell, ne bonyolódj bele nagyon a dologba, nehogy véletlenül betoppanjon az előző barátnő, sajnos én most pont egy ilyennek küzdök.
Ha többet akar, szólni fog, addig is éld az életed : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!