Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyámnak? Nem...

Mit mondjak anyámnak? Nem akarok balhézni

Figyelt kérdés

Ma kötekedett velem az egyik osztálytársam és úgy lábon rugtam hogy megrepedt a csontja. Napok óta bszogatott a hülyeségeivel én meg így is ideges voltam. Mennem kellett az igazgatóhoz (persze hogy én vagyok a hibás már megint) lecsesztek és mondták hogy beszélni akarnak anyámmal és mondjam meg neki hogy holnap menjen be. Nem akarom mert 1 hónapja vagy nemtom mikor volt egy verekedős ügyem ahol megint én voltam a hibás (mégse én kezdtem). Meg ha a tanárok beszélnek vele akkor jobb ha haza se jövök. Nem vagyok angyal de ezt a kettőt tényleg nem én kezdtem, a többit meg vállalom. Még nem mondtam neki hogy mi volt de szerintem már alszik úgyhogy reggel kell. Most mit csináljak?

15/f

2012. márc. 21. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mondd el, hogy mi történt. Mást nem tudsz csinálni :S.
2012. márc. 21. 22:13
 2/7 tetro ***** válasza:
56%
Szerintem ne rugdosódj a továbbiakban. Azért hogy úgy rúgsz meg valakit, hogy eltörik a lába, mert piszkált, az nem egészen normális.
2012. márc. 21. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a nem én kezdtem kicsit gyerekes védekezés, attól még ugyanúgy felelős vagy. Anyukád mindenképpen meg fogja tudni, inkább tőled tudja meg, mint mástól, legyen benned ennyi bátorság.

A jobb ha haza sem megyeket pedig felejtsd el. Vállald a következményeket. Nehéz lesz, de legalább egyenes.

2012. márc. 22. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

hát én megértem a kérdezőt.

Olyan sztorik vannak nálunk is, hogy van egy két kölyök, akik tény, hogy nem angyalok, de minden balhét rájuk fognak, ha csak a közelben voltak is. Sőt, volt olyan, hogy a tanár hallotta, hogy csúnyán beszélnek a hátsó sorba, meg kiabálnak, amíg ő a táblára ír, és kapásból beírt egy szaktanárit az egyik ily "jó" gyereknek. A probléma csak az volt, hogy a srác orvosilag igazoltan nem volt benn aznap a suliba sem...

Kérdező. Ha eddig is tudta anyud, hogy szeretnek rád fogni dolgokat, akkor szerintem meg fogja érteni.

Gondolom már elmondtad, majd a reakciót írd le azért

2012. márc. 22. 14:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem szóltam neki de nem mondtak semmit.

Itt mindig én vagyok a hibás mindenért de már megszoktam :)

2012. márc. 22. 21:36
 6/7 anonim válasza:

aranyszabaj: ha szoval bant,szoval bants vissza!

(tudom nehez kibirni,de latod latod? Igy van elrettento peldad hogy miert ne verekedj) :)

2015. jan. 19. 21:03
 7/7 anonim válasza:
a kérdező azt mondta kötekedet az nem feltétlenül azt jelenti hogy szóval bántották és szerintem jól tedted hogy lábon rugtad mert ha ok nélkül kötekedik akkor kapja is meg a büntetését és a tanár meg ilyen dolgokba nem tud jól segíteni azt mondja ne foglalkozzunk vele (ha szóban kötekedik)UI tudom hogy ez egy kicsit gyerekesen hangzik de legalább meghoztad az igasságot amit a tanárok nem tesznek meg annyira jól miért mit csinálnak??? semmi következménye nem lesz annak ha a tanár beszél azzal a gyerekkel (ha szóval kötekedik)akkor a gyerek megigéri hogy többet nem fogja ezt/azt csinálni és mégis tovább fojtatja legalábbis az én iskolámba így van
2018. okt. 12. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!