Mit mondjak anyámnak? Nem akarok balhézni
Ma kötekedett velem az egyik osztálytársam és úgy lábon rugtam hogy megrepedt a csontja. Napok óta bszogatott a hülyeségeivel én meg így is ideges voltam. Mennem kellett az igazgatóhoz (persze hogy én vagyok a hibás már megint) lecsesztek és mondták hogy beszélni akarnak anyámmal és mondjam meg neki hogy holnap menjen be. Nem akarom mert 1 hónapja vagy nemtom mikor volt egy verekedős ügyem ahol megint én voltam a hibás (mégse én kezdtem). Meg ha a tanárok beszélnek vele akkor jobb ha haza se jövök. Nem vagyok angyal de ezt a kettőt tényleg nem én kezdtem, a többit meg vállalom. Még nem mondtam neki hogy mi volt de szerintem már alszik úgyhogy reggel kell. Most mit csináljak?
15/f
Ez a nem én kezdtem kicsit gyerekes védekezés, attól még ugyanúgy felelős vagy. Anyukád mindenképpen meg fogja tudni, inkább tőled tudja meg, mint mástól, legyen benned ennyi bátorság.
A jobb ha haza sem megyeket pedig felejtsd el. Vállald a következményeket. Nehéz lesz, de legalább egyenes.
hát én megértem a kérdezőt.
Olyan sztorik vannak nálunk is, hogy van egy két kölyök, akik tény, hogy nem angyalok, de minden balhét rájuk fognak, ha csak a közelben voltak is. Sőt, volt olyan, hogy a tanár hallotta, hogy csúnyán beszélnek a hátsó sorba, meg kiabálnak, amíg ő a táblára ír, és kapásból beírt egy szaktanárit az egyik ily "jó" gyereknek. A probléma csak az volt, hogy a srác orvosilag igazoltan nem volt benn aznap a suliba sem...
Kérdező. Ha eddig is tudta anyud, hogy szeretnek rád fogni dolgokat, akkor szerintem meg fogja érteni.
Gondolom már elmondtad, majd a reakciót írd le azért
Nem szóltam neki de nem mondtak semmit.
Itt mindig én vagyok a hibás mindenért de már megszoktam :)
aranyszabaj: ha szoval bant,szoval bants vissza!
(tudom nehez kibirni,de latod latod? Igy van elrettento peldad hogy miert ne verekedj) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!