Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az anyámnak új...

Mit tegyek az anyámnak új barátjának a fiával?

Figyelt kérdés
Szóval anya három éve vált el apától és két éve van egy új szerelme akivel a nyáron szeretne összeházasodni, eddig minden tiszta nem is lenne gond, de neki van egy fia akivel nem stimmel valami. Tehát a srác nagyon kedves meg minden, elég jól kijövök vele, csak néha furcsán viselkedik, például perverz utalásokat tesz a mellméretemre (75/A), azzal zargat, hogy szeretne velem aludni és néha benyögi, hogy szeret, de ezt csak így tök spontán. Nem tudom mit tegyek vele, nem áll szándékomban vele járni, bár elég helyes, de az most hogy nézne ki ha a nevelőapám fiával járnék. Nem tudom hogy állíthatnám le, össze vagyok zavarodva. Mit tegyek? Én 15 éves vagyok, ő 17.

2012. máj. 20. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak mondd meg neki, hogy fejezze be. Valószínűleg ő is össze van zavarodva.
2012. máj. 20. 21:05
 2/19 anonim válasza:
66%
Ő a (mostoha)testvéred lesz, nagyon nem kellene összejönnöd vele.
2012. máj. 20. 21:06
 3/19 anonim ***** válasza:
44%

Higgadtan kérdezz rá, hogy mégis hogy képzeli, hogy a szüleitek összeházasodnak, ő meg kikezd veled, hiszen egy család lesztek. Veletek él amúgy? Vagy csak hétvégente jár hozzátok?

Egyébként én nem igazán foglalkoznék ilyesmivel, jobban teszed, ha nem ringatod magad ábrándokba, már a szüleitek miatt sem.

2012. máj. 20. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nincs vele gond, nem együtt nőttetek fel, ezért nem is tekinthet téged a húgának.
2012. máj. 20. 21:13
 5/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam nem szeretem és nem is akarok vele járni. Már három hónapja egy házban élünk. Már mondtam neki, hogy fejezze be, de egyszerűen nem akar leállni, már azon gondolkozom, hogy lekötözöm és bezárom a pincébe XD.
2012. máj. 20. 21:17
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
En szurkolok nektek! Nyugi nem vagytok verrokonok sem!
2012. máj. 20. 21:22
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

akkor egy rúgással aggy nyomatékot a szavaidnak.

rúgj egyet a lába közé.

2012. máj. 20. 21:22
 8/19 anonim ***** válasza:
55%
Az lenne a legjobb ha elmondanád anyukádnak, hogy folyton ezzel piszkál és állítsák le! A felnőttekre talán jobban hallgat. És kerüld ki, csökkentsd a kommunikációt a minimumra, egy év és nagykorú talán eltirhul otthonról.
2012. máj. 20. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak négyszemközt. Mondd el neki ezeket a dolgokat, és hogy te szeretnél normális családban élni, kedveled az új párját is, örülsz, h boldog, a srácot is el tudod fogadni, de téged zavarnak ezek a megjegyzések. Kellemetlen neked. Hallhatja amúgy ezeket a beszólásokat anyukád vagy a srác apja? Mert a legegyszerűbb nekik ilyenkor rászólni.
2012. máj. 20. 21:29
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

"akkor egy rúgással aggy nyomatékot a szavaidnak. "

aggyam eldobom...

2012. máj. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!