Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám szerintem megcsalja...

Kazsemestor kérdése:

Anyám szerintem megcsalja apámat, mit tegyek, kinek szóljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Konkrétan nem láttam még pasival anyámat,de arra utaló jeleket találtam.Én nem lakom már anyámékkal és hétvégére elutaztam,anyámat megkértem,jöjjön le hozzám,vigyázzon a macskámra.Tehát elvileg egyedül volt 1 napig itt.Node mire hazajöttem,anyám már visszament,telefonon beszéltünk csak.Amiket találtam:WC-deszka felhajtva,erőspaprika a hűtőben,2 féle cigicsikk a mosogatóban (anyám ilyen női vékony izét szív,meg volt marlboro is).Korábban is szembesítettük már tesómmal (kb 1 éve),akkor mindent tagadott.Apám nem tud semmit.Mit tegyek?

2012. máj. 20. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Biztosan nem tudsz semmit, csak sejtessz.

anyáddal beszélj, ha mindenáron akarsz beszélni valakivel.

Figyelj lehet, hogy nekik megvan a saját hallgatólagosan elfogadott életük, ne borítsd azza, hogy kimondassz valamit amit esetleg mindketten tuidnak, de nem akarnak kimondani.

Nem a te dolgod.

2012. máj. 20. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:

vigyázzon a macskámra :D

én is azt hittem csaj vagy

2012. máj. 20. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is a macska miatt gondoltam arra, hogy nő vagy, de ez így még jobb, végre már egy férfi, aki kedveli a macskákat :)
2012. máj. 20. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondanák anyukádnak a helyedben, hogy legyenszives ne fogadjon legközelebb vendéget a lakásodon!

Sajnos ezen kívül nem tudsz mit tenni,nem szólhatsz bele,akármilyen csúnya dolog is tőle.

Én apámról gondolom, hogy anyámat csalja... nála is voltak jelek...Nem tudok én sem mit csinálni :/

24N

2012. máj. 20. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg beleszólhat.

Van az a kategória, amibe nem illik beleszólni, mint például egy veszekedés, de amikor széthullik a családod az orrod előtt és gyakorlatilag hallgatással hazudsz annak, aki felnevelt, az már szerintem nagyon nem ez a kategória.

2012. máj. 20. 19:12
 16/17 A kérdező kommentje:

15:

Igen,engem is ez zavar,hogy tönkremegy a család!

Nem az örökségem féltem,mert az nem is igen lesz,anyámék eléggé csórók,de valóban,felneveltek,nagyon jó gyerekkorom,meg minden volt,aztán elkerültem más városba,suli,munka,de családcentrikus maradtam.Feleségemmel havonta 1-2 alkalommal hazalátogatunk és rossz olyankor apám előtt mindent titkolni.Feleségem természetesen mindent tud.

Ahogy többen is írták,anyámmal fogok először beszélni,megkérdezem,mit akar csinálni,miért csinálja,hogy tervezi,stb.

2012. máj. 20. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Az az érdekes, hogy nincs is bizonyíték, csak némi sejtés és így ítélkezik mindenki.

Lehet, hogy a nő már 2 éve nincs is megkefélve, mert apucinak nem áll föl 2 tévé nézés között. Senki nem tud semmiről semmit, nyoma sincs a hűtlenségnek, de máris mocsolják a nőt.

2012. júl. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!