Anyám szerintem megcsalja apámat, mit tegyek, kinek szóljak?
Biztosan nem tudsz semmit, csak sejtessz.
anyáddal beszélj, ha mindenáron akarsz beszélni valakivel.
Figyelj lehet, hogy nekik megvan a saját hallgatólagosan elfogadott életük, ne borítsd azza, hogy kimondassz valamit amit esetleg mindketten tuidnak, de nem akarnak kimondani.
Nem a te dolgod.
vigyázzon a macskámra :D
én is azt hittem csaj vagy
Én csak annyit mondanák anyukádnak a helyedben, hogy legyenszives ne fogadjon legközelebb vendéget a lakásodon!
Sajnos ezen kívül nem tudsz mit tenni,nem szólhatsz bele,akármilyen csúnya dolog is tőle.
Én apámról gondolom, hogy anyámat csalja... nála is voltak jelek...Nem tudok én sem mit csinálni :/
24N
Hát szerintem meg beleszólhat.
Van az a kategória, amibe nem illik beleszólni, mint például egy veszekedés, de amikor széthullik a családod az orrod előtt és gyakorlatilag hallgatással hazudsz annak, aki felnevelt, az már szerintem nagyon nem ez a kategória.
15:
Igen,engem is ez zavar,hogy tönkremegy a család!
Nem az örökségem féltem,mert az nem is igen lesz,anyámék eléggé csórók,de valóban,felneveltek,nagyon jó gyerekkorom,meg minden volt,aztán elkerültem más városba,suli,munka,de családcentrikus maradtam.Feleségemmel havonta 1-2 alkalommal hazalátogatunk és rossz olyankor apám előtt mindent titkolni.Feleségem természetesen mindent tud.
Ahogy többen is írták,anyámmal fogok először beszélni,megkérdezem,mit akar csinálni,miért csinálja,hogy tervezi,stb.
Az az érdekes, hogy nincs is bizonyíték, csak némi sejtés és így ítélkezik mindenki.
Lehet, hogy a nő már 2 éve nincs is megkefélve, mert apucinak nem áll föl 2 tévé nézés között. Senki nem tud semmiről semmit, nyoma sincs a hűtlenségnek, de máris mocsolják a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!