Anyám szerintem megcsalja apámat, mit tegyek, kinek szóljak?
Hát, gyönyörű, hogy a lánya házában teszi mindezt.
Vele kellene először beszélned.
Szerintem ezek még nem bizonyítékok...
Mindenképp anyukáddal beszélj először ha nagyon nyugtalanít a dolog, de ne apádhoz fuss először.
Nagyon szép család lehettek. :S
undorító!
27 éves férfi vagyok,de amúgy mind1. :)
Nem ez a lényeg. :)
Igazából 2 éve már rossz a kapcsolatuk apámmal,apám nagyon sokat dolgozik (napi 12 óra) és általában az a napi program,hogy hajnalban elmegy,este megjön,eszik,fürdik,fekszik,TVzik.Hétvégente azért mikor otthon vagyunk náluk,akkor csinálunk közös programot,ha apám nem dolgozik hétvégén is.De anyám 2 éve állandóan provokálja apámat,hogy sose csinál semmit,stb,mintha meg akarná értetni velünk,hogy ne is csodálkozzunk,ha megcsalja.Igazából apámat sajnálom a legjobban,bár szerintem itt az a gond,hogy egyik sem enged a másiknak.Nem tudom,mit tegyek.Szerintem nem lesz jó vége és az a baj,hogy nem akarok egyik félhez sem állni...
8.nak:
Igen,én is ezt érzem belül,de mostmár nem akarom szó nélkül hagyni.
Nekem is megvan a saját bajom,saját családom van,feleség,macska,stb.
De ha tesómmal jól gondoljuk,hogy már 2 éve itt szórakozik,én már ezt nem bírom.Tehát akkor inkább derüljön ki,váljanak el apámmal,de nem tudok már ennyit titkolni apám előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!