Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki nem lesz képes hű...

Ha valaki nem lesz képes hű maradni a párjához, az ne alapítson családot?

Figyelt kérdés

Beszéltem egy pár héttel ezelőtt egy ismerősömmel (nő) és ő azt mondta, ha valaki nem képes egyetlen emberrel élni a magánéletét, az ne alapítson családot és nem lesz probléma.

Viszont később, idősebb korában szerintem lehetnek ebből problémák, ha nincs senki az ember mellett, nem?

2012. máj. 18. 23:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A kettőt szeretném ötvözni, azt gondolom. Talán még nem vagyok túl koros hozzá.

Nézd, ha sikerülne nekem is elérni valamit, ami alatt gondolok mondjuk 10-12 hódítást, akkor talán én is rendben lennék. De ha most, 1 azaz egyetlen szexuális kapcsolattal kezdenék bele, akkor katasztrófa lenne, ebben egészen biztos vagyok. Az érdekes egyébként az, hogy több idősebb nő is azt mondta, hogy pont ilyent, mint én szeretne a lányának. Persze erről, amit itt leírtam, nem tudnak, csak a jó tulajdonságaimról.

Köszönöm, nagyon jó volt egyébként a válaszod!

2012. máj. 19. 01:05
 12/19 anonim ***** válasza:

"ha úgy döntenék, hogy akkor egyedül élem le az életemet, azt nem tudom, hogyan adnám be anyámnak. Ő szeretne majd unokákat. Elég lehetetlen egy helyzet."

Bocs de hogy jön ide anyád? Ja igen, Ő erőltetné hogy állapodj már meg végre hogy NEKI legyen unokája, te meg az ő kedvéért hajlandó is lennél rá már most is (miközben érzed hogy te még tapasztalatot szeretnél gyűjteni). Ha felnőtt fejjel ennyire képes vagy alárendelni magad anyukád akaratának akkor hogy akarsz férfi lenni, egy család feje? Mert nem bántásból de nekem ez a gondolkodás inkább egy nagyra nőtt kisfiút juttat eszembe...

Menj és ismerkedj de ha nem szeretnél még megállapodni akkor ne tedd! Ez a te életed nem anyukádé!

2012. máj. 19. 01:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Drága Kérdező! 32 éves vagy. A hódításokra lett volna időd eddig, de nem éltél vele. Házasodj meg bátran, mert nem vagy nőfaló Casanova. Valószínűleg ez így is marad.
2012. máj. 19. 02:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nem monogám típus, az keressen olyat, aki szintén nem az és egyezzenek meg az elején, hogy nyitott házasság lesz. De nem értem, ha összesen 1 nőd volt eddig, akkor miből gondolod, hogy neked pont erre szükséged van? Belső igény vagy csak azért érzed, hogy ezt akarod, mert ma a vízcsapból is ez folyik, hogy nem is éltél, ha nem dugtad meg a fél várost? Őszintén megvallva nekem úgy már nem kellene egy pasi, hogy 10-12 nője volt, 4-5 még normális. Persze mindenkinek máshol vannak a határai.
2012. máj. 19. 07:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Valaki azt tanácsolta nyugodtan házasodj meg...szerintem pedig NE! Nem tudom eddig mit csináltál, mivel telt az Életed úgy 17-32ig, de amíg nem az a célod az Életben, hogy egyesülj és családot alapíts valakivel, akivel együtt öregszel meg, addig ne tedd.

Állj meg egy pillanatra, koncentrálj, csak befelé nézz! Saját magadba.

Mit látsz? Mire vágysz? Egy Életed van, azt úgy éld, ahogy neked tetszik. Ha kalandokra vágysz, akkor eredj a nyomukba.

Ha úgy érzed mégis, hogy családra vágysz, hűséges szeretet-kapcsolatra, akkor győzd le a vágyaid és tedd azt.

De ne másért cselekedj, csak magadért!

Sok sikert!! :)

23N

2012. máj. 19. 08:29
 16/19 anonim ***** válasza:
2012. máj. 19. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen. Nem szabad mások életét( főleg nem a gyerekeiét) tönkretenni.Legyen partnere, azt annyi.
2012. máj. 19. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy pasit, kb 34-35 éves lehet. 4 gyereke van 4 különböző anyától. Ha a buszon látom, mindig valamelyik másik kisgyereke várja a buszmegállóban mindig másik anyával. Persze egyik gyerekével sincs túl bizalmas viszonyban és megint új barátnője van. Szerintem ez kicsit gáz..4 kicsi gyerek és egy sem élvezheti az apja társaságát teljesen. Azok a nők meg mit érezhetnek, hogy így megalázták őket. Nem rossz képű pasi, a nőkkel nagyon kedves, de én azt mondom, hogy élte volna ki magát inkább, mint ennyi gyereket betermelni ennyi idős korára és ilyen szétszórt összevisszaságot létrehozni maga körül. A fiatal nőket bámulja folyton, fut utánuk még úgy is, hogy most is ott van a barátnője..na ő pl. nagyon elkapkodta a családalapítást.
2012. máj. 19. 11:39
 19/19 anonim ***** válasza:

nem kell ezt olyan hardcore módon eltúlozni.

ismerek olyan családot, ahol mindkét szülőnek van egy kis szabadsága, de kitartanak egymás mellett, elmennek a két kisgyerekkel kirándulni, állatkertbe, nyaralni.

néha becsúszik egy-két hódítás, de nem megy a család egységének a rovására.

szerintem ez így még vállalható. ha kitartasz a másik mellett és támogatod mindenben, ellátod a családfői teendőket, akkor nem lehet olyan nagy probléma, ha egy-egy buliban összekavarodsz egy éjszakára egy másik nővel. így megvan a hódítás és a családi élet is.

a mai világban annyi impulzus éri az embert, hogy nehéz hűségesnek maradni. persze akik alapvetően ilyen beállítottságúak, azoknak nem kellenek ezek a kis kilengések, viszont akinek fontos, hogy legyen egy kis izgalom is az életében, az normális keretek közt meg tudja oldani.

inkább egy rövid kis kaland, mintsem évente más kapcsolat.

olyan párt keress, aki hozzád hasonlóan gondolkodik erről, és nem rövidtávon nézi az életet, hanem teljes egészében.

nekem speciel nem az a fontos, hogy folyton a szoknyám mellett üljön a párom, hanem hogy a nagy volumenű dolgokban kitartsunk egymás mellett életünk végéig.

2012. máj. 19. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!