Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után milyen érzés...

Szakítás után milyen érzés volt amikor először összefutottál vele?

Figyelt kérdés
mondjuk 1-2 hónap után összefutottál a volt barátoddal, barátnőddel, milyen érzés volt? közömbös vagy előjöttek a régi érzések?
2012. máj. 18. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

7-es jól lepontoztak, nem én voltam, pedig én írtam ezt a hülyeséget:)

Totál igazad van, szóval megrázott lelkileg a dolog, h találkoztunk, véletlenül futottunk össze, és hiába, h én szakítottam, hirtelen meginogtam, h biztos, h jó döntés volt-e.

Annyira hozzám-tartozónak éreztem akkor is, és nagyon rossz volt, h már nem ölelhetem meg, már nem csókolhatom meg.

Jól nézett ki, nagyon, fájt a szívem:)

7 éves kapcsolat volt, 18 voltam amikor összejöttünk, később össze is költöztünk, nem egy futó kapcsolat volt:)

A folytatás?

Nem volt, iwiwen utána kitörölt az ismerősök közül, én akkor már férjnél voltam, és megszületett a kisfiúnk is, gondolom, h ezt nem volt jó neki látni...

2012. máj. 18. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
mintha gyomron rúgtak volna :S azóta túl vagyok rajta, most egy másik szakítás tett taccsra és remélem egy ideig nem kell látnom őt
2012. máj. 18. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Szörnyű volt,a gyomrom összerándult,köszöntünk és tovább sétáltunk. 1 hét múlva meg elkezdett írogatni. Pár hónap chat után kibékültünk.:) Azóta is együtt vagyunk.(lassan 1 éve)
2012. máj. 18. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

4 év után össze szedtem a cuccom és elmentem,nagyon elfajult a helyzet,pár hónapig nem is beszéltünk! de közben ő irogatta folyamatosan a vegyes mailjeit!

aztán msnen beszélgettünk,akkor azt hittem,hogy nem tudok nélküle élni ls nagyon hiányzik!bár akkor én már új kapcsolatban voltam!

de megbeszéltünk egy találkozást!

hát elmaradt a nagy boldogság,olyan volt,mintha csak egy baráttal beszélgettem volna!aztán elkezdte ócsárólni a párom,meg hajtotta a hülyeségét,hogy nekünk együtt kell lennünk...hát amint tudtam le is léptem..

nem változott semmit sem,ugyanolyan önfejű,önző ember volt,mint amikor elhagytam!!!

2012. máj. 18. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:
1 éve mentünk szét az exemmel, szerencsére azóta nem találkoztam vele össze sehol sem. (Budapesten élünk, a város 2 ellentétes peremkerületében) Ha az első hónapokban futottam volna vele össze, biztos, hogy menten szörnyethalok. Mindig azon imádkoztam, csak ne találkozzak vele sehol össze. Nem véletlen, hogy nem igen botlunk egymásba, ő nagyon otthon döglős típus, a saját kerületében tanyázik főleg. Most így egy év után? Most sem hagyna hidegen a találkozás, de már nem kavarna fel annyira. Nemsokára indulok külföldre dolgozni, remélem, hogy soha többé nem is látom.
2012. máj. 19. 13:32
 16/18 anonim válasza:

A pár hónapos kapcsolatok vége nem viseltek meg igazán (akkor biztos szomorú voltam, de nem annyira, hogy most is emlékezzek rá).

A legnagyobb szerelemmel való szakítás:

3 és fél év után szakítottunk, majd 2 hét múlva találkoztunk és azóta együtt vagyunk. :)

2012. máj. 21. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Zavaró mert sok lányt nem ismerek meg. Próbálok úgy tenni mintha tudnám kicsoda. Mondjuk ez nálam az emberek 97% igaz, hogy fogalmam sincs kicsoda. Azzal a kettővel akit szerettem meg szeretek összefutni, fülig ér a szám, és meghívom őket cukrászdába, vagy ebédelni. Amikor meg hallom, hogy szerelmesek és összejött nekik a család, akkor boldog vagyok, hogy boldogok.

Nem vagyok önző ember. Amikor utoljára otthagytak akkor megköszöntem az együtt töltött szép időt, és mondtam, hogy mindenben számíthat rám. Senkit nem lehet semmire kényszeríteni, menjen legyen boldog az a dolga :)

Az önző lelkű emberek gondolják szerintem csak máshogy, azokat viszont villámgyorsan ki kell rakni az embernek az életéből .

2012. máj. 22. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Sikerult mindenkivel baratsagban maradnom es orulok ha talalkozok valamelyikkel. Hivjuk egymast uzenunk /nem tul surun/, de egyik sem kavar fel, lehet azert mert mindig en voltam aki elment. 29 /L
2012. júl. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!