Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem? Ma van a párom...

Jól tettem? Ma van a párom névnapja, és nem elég hogy dolgoznia kell, még a szüleihez is ki kell mennie segíteni, így ki tudja mikor ér haza. Most meg fel hív, hogy anyósék kitalálták, hogy meghívnak bennünket ebédre.

Figyelt kérdés
Kérdem én: hol vagyok én itt?Hol van az, hogy nekünk is együtt kellen lenni, mert én is készültem a névnapjára.Főztem, meg ajándék, miegymás..és töltsem az egész napot szarul?Anyósékkal, mert kitalálták?+éve vagyunk együtt.Azoknak, akik kioktatni szeretnének, elárulom, hogy minden szülinap, névnap, karácsony, egyszóval minden alkalommal ki kell menni anyósékhoz.És elegem lett..
2009. jún. 27. 12:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
50%

Ne várj el olyat másoktól, amit Te sem teszel meg. Olvasd vissza milyen stílusban beszélsz. Legutóbb is általánosítva szidsz mindenkit, mikor zárójelben megjegyzed kinek a hozzászólására vonatkozik. És a dühöt vagy nem tetszést lehet civilizáltan is közvetíteni, nem csak parasztozással meg borsó agyatok van, kétlem hogy felfogtátok beszólással. Azon meg ne lepődj meg, ha valakinek más véleménye van, mint neked, mert ezzel az életben is gyakran fogsz találkozni, és sértődés helyett jobban teszed, ha mérlegeled mit hallasz.

Az írásodból pedig valóban az jön le, hogy utálod az anyósod, minden erre utalt, ellenkezőjére meg semmi. Ezért is gondolja azt mindenki, de én csak örülök, ha nem így van.

2009. jún. 30. 13:14
 42/44 anonim ***** válasza:
30%

Kedves kérdező, szerintem felnőtt vagy. Egy felnőtt pedig meg tudja oldani a problémákat mellébeszélés nélkül. Ha segítséget kapsz, fogadd el, és tedd meg, ne kifogásokat keress, miért nem csinálsz semmit. Végre beszéltél a férjeddel, GRATULÁLOK, ezt korábban is megtehetted volna már, és akkor nem kellett volna itt hisztizned hárpia módjára.

És ha szereted az anyósodat, akkor talán ne így beszélj róla, mert nekem se az jött le. Nem kötelező, de talán felsorolhatnál pár dolgot, hogy mit szeretsz az anyósban. Mert eddig csak azt olvastuk, mit utálsz. Én kíváncsi vagyok ezek után. :-)

2009. jún. 30. 13:24
 43/44 anonim ***** válasza:
19%
Köszönöm a lepontozást! 17:39
2009. jún. 30. 17:04
 44/44 A kérdező kommentje:

Mint már mondtam, nem én kezdtem ezt a hangnemet.Nem vagyok birka, és tűrni nem fogom, hogy idegenek sértegessenek.

Ha mindenkinek-vagy legalább is a többségnek- az lenne a véleménye, hogy rosszul tettem, és a hibás én vagyok, akkor mindenféle gond nélkül azt mondom: köszönöm a válaszokat.

Lepontozni meg nem én pontozok le.

Köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 1. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!