Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem? Ma van a párom...

Jól tettem? Ma van a párom névnapja, és nem elég hogy dolgoznia kell, még a szüleihez is ki kell mennie segíteni, így ki tudja mikor ér haza. Most meg fel hív, hogy anyósék kitalálták, hogy meghívnak bennünket ebédre.

Figyelt kérdés
Kérdem én: hol vagyok én itt?Hol van az, hogy nekünk is együtt kellen lenni, mert én is készültem a névnapjára.Főztem, meg ajándék, miegymás..és töltsem az egész napot szarul?Anyósékkal, mert kitalálták?+éve vagyunk együtt.Azoknak, akik kioktatni szeretnének, elárulom, hogy minden szülinap, névnap, karácsony, egyszóval minden alkalommal ki kell menni anyósékhoz.És elegem lett..
2009. jún. 27. 12:12
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
77%
Meg tudlak érteni. Ne az anyóssal problémázz hanem a fiával, és próbáljatok meg minél messzebb költözni. Esetleg új munkahely? :) Olyan amit nem lehet visszautasítani.
2009. jún. 27. 13:30
 32/44 anonim ***** válasza:
57%
Amennyi energiat belefektettel abba hogy mindenkit felvilagosits itt az oldalon aki nem ertett veled egyet, annyi erovel ezt az egesz iszonyatosan nagy problemat mar haromszor megbeszelhetted volna a pasiddal meg az anyosoddal egyuttveve....
2009. jún. 27. 18:29
 33/44 anonim ***** válasza:
37%

18:29 - Ebben egyetértek :-)

De remélem, hogy most amióta már nem válaszolgat, már beszélt a férjével, és meg is oldották a problémát. Nem itt kell hisztizni.

2009. jún. 27. 19:02
 34/44 A kérdező kommentje:

Ezt a rossz indulatot!!!!Hát kívánok mindenkinek ilyen "hisztit"!!!!

Én egy elég békés természtű ember vagyok, és ezért próbáltam a problémát elmagyarázni, hogy az is képben legyen, aki nem az életünkbe lát bele, hanem csak ezt a pár sort olvassa.

És üzenem mindenkinek, aki szerint ez "csak hiszti", hogy legalább ilyen anyóst kívánok neki, akinél az a természetes, hogy kifaggat arról, hogy mit főzök a fiának, és hogy attól a kajától épp milyen a széklete!!!!

Ez megtörtént!Ő ilyen túl-túl-túl...

Ennyit a "hisztimrőlo"..nálatok is biztos mindennapos, hogy anyós megkérdezi a párod székletét.Sajnállak titeket, mert nálatok ez nem gond, csak az, hogy pl."a por pudinghoz mennyi tej kell?" és hasonló értelmes kérdéseket ti teszitek fel.

Mielőtt engem kővel kezdtek dobálni, én a saját portámon is szét néznék!

2009. jún. 28. 10:22
 35/44 anonim ***** válasza:
29%
Imádom, amikor a kérdező elkezd átkot szórni a hozzászólók fejére. Mindezt megspékelve egy kis "ti nem tudjátok milyen vagyok de én tudom hogy ti ennyit sem értek" lenéző stílussal.
2009. jún. 28. 22:55
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező! A férjeddel beszéltél? Mert itt írogatni baromi könnyű, de ha már kaptál ötletet, hogyan oldd meg, akkor cselekedj, és ne itt szitkozódj. Anyóst nem utálni kell, hanem lekenyerezni, a férjedet nem szidni kell, hanem beszélni vele. Addig ide ne gyere, amíg a férjeddel nem jutottatok az ügyedben dűlőre. És ha az derül ki, hogy nem akar a szüleivel emiatt tárgyalni, akkor gondolkodj el azon, hogy vajon ő a tutyimutyi, vagy te vagy túl hisztis. Ha ő a tutyimutyi, akkor később is az lesz, és neked kell mindent elintézned (ahogy nálunk anyukám szervezi le a parkettázást is, mert apám még egy hibás árut is cikinek tart a boltba visszavinni, ilyen szinten nem hajlandó segítséget kérni), ha meg te vagy hisztis, akkor a férjed úgyis megunja.

Csak könyörgöm, ne itt prédikálj, hanem cselekedj!

Én tanácsot kértem, hogy oldhatnám meg a szüleimmel a problémámat, hogy készülhessek az államvizsgámra és a szakdolgozatommal, mert nem hagynak tanulni, kaptam ötleteket, és próbálom alkalmazni, egyelőre nem sok sikerrel, de nem adom fel, DE nem járok ide állandóan nyafogni, hogy milyen szemetek (függetlenül attól, hogy nekem ez rossz, amit ők tesznek), hanem teszek a probléma megoldása érdekében. Pedig kettőnk közül én vagyok a fiatalabb, kedves kérdező. Tessék felnőtt módjára viselkedni, mert így csak egy bölcsis-ovis gyerek viselkedik, ahogy te.

2009. jún. 29. 00:33
 37/44 A kérdező kommentje:

Az agyatok, mint a borsóé...szerintetek, akkor írok ide, mikor a párom is itt van?Nem!A prioritás az Övé, meg a beszélgetésé.

A sztitkozódás, meg a többi, tőletek indult, bár kétlem, hogy felfogtátok.

Az utolsó kettő hozzászólás is elég durva.De ha te ilyen parasztnak érzed jól magad(már nem tudok jobbat írni, mert az, hogy te ismeretlenül sértegetsz minket-a párom tutyimutyi, én pedig hisztis ovis-így rád ez a jelző jut.

Amúgy sikerült megbeszélni a történteket.

És én egy szóval sem írtam olyat, hogy útálom az anyósomat(mert nem szeretem az olyan lányokat, akik útálják az anyósukat) csak annyit írtam, hogy egy két viselt dolga, milyen.

Az, hogy nem értek egyet a dolgaival, hogy a párom székletéről kérdez, meg stb, ettől még nem ad okot útálatra.

2009. jún. 29. 08:17
 38/44 A kérdező kommentje:

És ez:" a kedvencem, amikor a kérdező ...stb" miért, neked lehet ilyen stílusban leszólni mást?Én egy kérdést írtam ki, nem kötelező válaszolni.Mindenkinek van véleménye, negatív, pozitív, de lehet kultúráltan is közölni, és nem így.

És már a kérdésben írtam, hogy kioktatást nem kérek.Ha van véleményed, írd le normálisan, és ne ilyen módon.

Elhiszem, hogy ismeretlenül, név nélkül lehet arcoskodni egy közösségi oldalon.

Akkor vállald fel a neved, és a véleményed, és meghajlok előtted..

2009. jún. 29. 08:27
 39/44 anonim ***** válasza:
64%

Figyu, kérdező! Én tökéletesen megértelek! Nálunk dettó ugyanez van, és már tele van a t*köm!! Nem értik meg, h mi vagyunk egy család, nem bírnak ki nélkülünk egy Szentestét, egy húsvéti vacsorát, semmit! És mivel a férjem nem szeretné megsérteni őket, meg konfrontálódni, szépen átvonulunk hozzájuk minden alkalommal.

Én értem, h a kérdező nem a legszebben fejezte ki magát (mondjuk egy-kér válaszoló is megéri a pénzét), de aki még soha nem volt ilyen helyzetben és annyi empátiája sincs, h bele tudja magát képzelni, az minek írogat ide??

2009. jún. 29. 17:39
 40/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

És tényleg, aki még csak hasonló helyzetben sem volt, az oktat a legjobban..

Köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 29. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!