Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnám rendbe a...

Hogyan hozhatnám rendbe a házasságom és az életem? Szinte mindennaposak a veszekedések.

Figyelt kérdés

34 éves nő vagyok. Házas. Gyerekünk nincs. Talán jobb is. 1,5 éve megszűnt a munkám és azóta kisebb-nagyobb munkáim voltak csak. Azok sem voltak bejelentve. Bárhogy igyekszek nem találok munkát. Főiskolát végeztem, angolul beszélek. Egy gyár volt a közelben, de megszűnt. Mc'Donaldsba nem kellek, mert öreg vagyok. Megkérdeztem. És nem is fizetnék a bejárásom. Van egy Tesco 60 km-re. De amikor megtudták, mennyi lenne a vonat és busz bérletem, akkor nem vettek fel. Arra hivatkoztak, hogy túlképzett vagyok. Pedig vállaltam volna a napi 3 óra utazást is. Kocsmába próbáltam pultosnak, takaritónak jelentkezni, de nem kellek, mert vannak embereik.

Vidéken lakunk. Nagyon messze minden normális nagyobb várostól. Kis falu, munka semmi. Tehát itthon vagyok. Takaritok, mosok, főzök és szellemileg leépülök. Szeretném, hasznosnak érezni magam. Szeretném, ha lenne értelme újra felkelni, ha ki tudnék öltözni és nem a kinyúlt melegitőben lenni egész nap. Szeretném, ha lenne értelme megint sminkelni, frizurát csináltatni. De amig nekem nincs saját keresetem és a férjem fizetéséből élünk, nem is merek ilyet kérni. Megalázó helyzetnek érzem ezt. Ráadáasul a férjem naponta beleköt valamibe. Tegnap azon kaptunk össze pl. hogy ha megnyerné a lottó 5-öst, akkor mennyi szép fiatal nőt venne magának. Elkezdtem sirni, mert fájt, amit mondott. Pedig tudtam, hogy csak viccel. De mégis rosszul esett. Ma azon kaptunk össze, hogy tegnap kicseréltem a törülközőt és mivel ma mostam, azt nem mostam ki. Pedig reggel beleejtette a kádba. De én azt nem tudtam. Igy gondoltam, nem szükséges még kimosni. Erre lehordott mindenféle buta nőnek. Szerinte én vagyok a legbutább a világon. Visszaszólni nem merek. Úgy érzem nincs jogom hozzá, mivel ő tart el. Igy viszont teljesen idegileg ki vagyok. Legszivesebben csak bőgnék, de nem akarom, hogy igy lásson.

A férjemet nem akarom elhagyni, mert szeretem. Jó ember. Becsületes, nem iszik, nem dohányzik, rengeteg túlórát vállal. Munkát akarok, megbecsülést és azt, hogy újra minden a régi legyen. Tudom, hogy azért veszekszünk, mert már ő sem birja, hogy igy lásson. Régen energikus, csinos, vidám nő voltam. Most egy szürke kisegér, akinek az önbecsülése a béka feneke alatt. Hogyan legyen minden a régi?

2009. jún. 26. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Őszintén kíváncsi vagyok, ki pontozta le az összes választ? Együttérző, segítő, kedves válaszok születtek, sok jó ötlettel. Miért buli ez bárkinek is?
2009. jún. 28. 08:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves sorokat és a sok jó tanácsot. Már most sokkal pozitivabban látom a helyzetemet.

Én sem tudom, hogy miét és kik pontozták le a válaszokat. Úgy gondolom, erre egyedül nekem lett volna jogom, mivel én irtam ki a kérdést. De nekem mindegyik válasz hasznos volt.

2009. jún. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!