Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam be a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban a keresetet, vagy tűrjek, mert az élettársammal mindennaposak a veszekedések, és kiszámíthatatlan a viselkedése?
cseréld le az ágyneműt, mert a fiad belefeküdt?
Te jó ég! Már rég otthagytam volna! Amikor megismert tudta, hogy van gyereked, akkor most már ilyeneket nem kellene tennie.
Lépj minél előbb.
Ha nem lépsz, akkor szerinted mit fog erről a fiad később, ha nagyobb lesz gondolni?
Lelki beteg lesz az a gyerek! Ne tedd ezt vele.
Lelki terror?Ismerős. Elhiteti, hogy te vagy rossz, te vagy a hibás és te el is hiszed. Ostobának tart? Azt is elhiszed magadról. Minden rosszat, amit mond. Pedig nem te vagy a hibás és ezek közül semmi nem igaz.(nem hinném, hogy ostoba vagy és buta) És az, hogy felszedtél pár kilót...Hát most szültél, akkor meg mit akar?Ha meg előtte is ilyen alakod volt, akkor így kellett volna elfogadnia!
Magadra nehéz ilyenkor gondolni, mert önbecsülésed 0, én úgy vettem ki.Csak néküle tudnád összeszedni magad!Viszont gondolj a gyerekeidre!Nem ilyen gyerekkort akarsz nekik, ugye? Jobb egyedül, mint egy ilyen emberrel!És most az jön le neked, hogy ezt könnyű mondani!Én ismerem a helyzetet és nagyon nehezen léptem, de megtettem!Tedd meg te is!
Köszönöm az összes bátorítást, és teljesen igazatok van, annyira jól esnek ezek a mondatok, és az a baj, hogy ezzel a gonddal nem vagyok egyedül. Egyébként 29 éves vagyok, és tényleg már semmi önbecsülésem, elkezdtem a főiskolát, de mindig a gyerekek születése miatt halasztottam, aztán a lelki problémák miatt nem tudtam rá koncentrálni normálisan, szóval tényleg nehéz. Főleg akkor, amikor például most is összeveszünk és utána jön és kedveskedik és én nem mondom neki,hogy menjen a francba, talán azért mert félek tőle? Én nem tudom a problémákat nem észre venni és minden mocskos szava fáj és a fejemben kering és sokszor úgy érzem megőrülök!Nem tudok olyan lenni, mint ő nem tudom megalázni, bunkó lenni a másikkal még ha még fordítva ez így van.
De lépnem kell, sajnos csak kereset útján tudom ezt megtenni, mert más különben nem megy el a lakásból. És az nem egy-két hét sajnos, addig meg mi lesz? Én hagyjam ott a lakást két gyerekkel? Durva lenne, mert annyit küzködtem, hogy végre ne albérletben lakjunk. És végre legyen állandóság az életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!