Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok helyemben?

Mit csinálnátok helyemben?

Figyelt kérdés
Immár 10 éve vagyunk élettársak.Van egy közös kisfiúnk aki 3 éves lesz decemberben.Gyermekkoromba kaptam egy immunrendszer betegséget ami még nem gyógyítható.Izomgyengeséggel társul.Igy válaltam gyermeket,de nem örökölhető,egészséges fiú.A lényeg mióta megszületett azóta a veszekedés megy.Az a baja,hogy beteg vagyok és,hogy nagyon apás a fiúnk.Már sokszor teljesen idegileg kikészít,mivel egyáltalán nem válólassa meg a szavait.A gyermek előtt nagyon ocsmányúl beszél.Volt mikor lebuktattam,hogy megcsalna e.Beregiztem a facebook-on más néven és minden áron találkozni akart velem,majd mikor megtudta az igazságot nem akart haza jönni.Amikor haza jött azt mondta tudtam te voltál!És több csúnya szavat vágott hozzám.Aztán már 2 hónapja egyedüllállót írt be a face-n és letiltott.Hiába mondom neki szép szavakkal,ha egyedülálló is attól még bejelölhet ism. ként.Erre azt válaszolja,ne kutassak utána!Szexelni sem akar már velem.Keressek magamnak mást,aki legalább szeret?És nem néz le,hogy beteg is vagyok.A gyermeknek szokta mondani,hogy rúgdosd meg anyát vagy épp húzd meg a haját!A fiam azt csinálja,ha ráütök a fenekére egy kicsit miért bántom?Szóval segítsetek már,ezt már nem birom idegileg!Mit csináljak?
2012. máj. 17. 10:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Neked valóban igazad van.
2012. máj. 17. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak nem kell mondani a dolgokat. Ő egy dilettáns barom. A gyerekednek normális családi élet kell, és ehhez már az sem kell, hogy neked legyen valakid. Sőt! Valószínűleg olyan személyiség vagy, aki társfüggő, és áldozat, ezért csak nagy-nagy terápiák után fogsz olyan partnert találni, aki egyenrangúan, és szépen fog veled bánni. Ha jó akarsz, megmented a gyereked, mert így egy nőgyűlölő, agresszív állat lesz belőle.
2012. máj. 17. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!
2012. máj. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!