Ti mit csinálnátok a helyemben?
16 hónapos a gyerekünk. Kb a születése után pár nappal anyu és a párom összevesztek. Anyu azóta próbált vele beszélni, de a párom nem akar vele. Anyunak volt igaza. 16 hónapja arra várok, hogy végre lépjen a párom anyám felé, de nem fog. Anyu is egyre jobban gyűlöli. Családi élet nulla. Külön karácsony, húsvét stb. A páromtól még egy szál virágot sem kaptam nőnapra. Az intim együttlétünk is egyenlő a nagy nullával. De én már nem is akarom.
Igazából úgy élünk egymás mellett, mint főbérlő, albérlő. Annyi, hogy fizeti a rezsi felét, meg ha a gyereknek nagyobb dolog kell, akkor beszáll. Külön kaja, külön kezelünk mindent.
Illetve vigyáz a gyerekre, ha kicsit ki akarok itthonról szabadulni, mondjuk átmenni anyámhoz egy órára vagy ilyesmi.
Mit csináljak? Megérett ez a kapcsolat a végkifejlethez? Szakítani kéne?
A lakás az enyém, neki kéne menni. Csak valahol sajnálom, hogy albérletbe kell mennie.
Véleményetekre lenne szükségem.
Köszönöm.
Először is neked kell biztosnak lenned abban,hogy szereted e még,de a szavaidból azt veszem ki,hogy számodra is már inkább csak nyűg ez a kapcsolat.Ne sajnáld,egy garzont elbír a fizetése.
Vagy ha úgy gondolod,hogy adsz egy esélyt még magatoknak,akkor mondd el neki kerek-perec,hogy most te így látod és ha ő is akarja még,akkor megegyeztek ,hogy pl 1 vagy 2 hónapot adtok magatoknak rendbeszedni a kapcsolatot.
Nálunk az utóbbi már bevált,és akkor jöttünk rá,hogy nem tudnánk egymás nélkül élni,csak egyszerűen elsodortak mindet a gondok és ahelyett,hogy összetartottunk volna,civakodtunk.A kommunikáció soxor okoz gondot,de lehet,hogy pszichés háttere van.
Anyós-vő kapcsolat ritka,ami felhőtlen.Igazából,ha ilyen természetű a párod ne várd,hogy ő lépjen,inkább kérd meg anyukádat,hogy ne gyűlölködjön vele,egyszerűen csak legyen közömbös.
Az idegrendszerem már tönkrement:-(
Egyre feszültebb vagyok.
Csak nehéz a döntést meghozni. Meg van egy olyan érzésem, hogy ő arra játszik, hogy minél tovább maradhasson, addig sem kell albérletet fizetni.
Én meg azt várom, hogy gyűjtse a pénzt (elég jó a fizetése), hogy gy önerőt össze tudjon hozni egy pici panel lakásra (nálunk már 5-6 millióért lehet venni), de inkább benzinezik, sört iszik, üdítőzik meg cigizik. Semmiről nem akar lemondani.
Anyunak volt igaza, de ebbe tényleg ne menjünk bele. Ennek ellenére anyám próbált vele békülni, beszélni, de a párom közölte, hogy "én magával nem beszélek". Anyu ettől összezuhant, és sajnos eléggé az egészségére ment a párom paraszt viselkedése.
Nem tudok szétszakadni. Anyámnak van igaza, és látom, hogy szenved, ígya végsőkig kiállok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!