Mit csinálnátok helyemben?
Gratulálok! A három éves gyerek ezt már szépen meg is tanulta. Mi a szent mitudoménmiért vagy te még mellette?
Az a baja hogy gyógyíthatatlan beteg vagy?
Megcsal?
Arra tanítja a fiadat, hogy verjen meg?
Ne mást keress, hanem az önértékelésed, te és a gyermeked lelki egészségét állítsd helyre!
Ehez kérd szakember segítségét!
Ez nem normális családi helyzet..
Az apa nincs tisztába a gyermek neveléssel kapcsolatban, ha tisztában lenne vele akkor az első lépés lenne az hogy a gyerek előtt nem beszélünk csunyán és nem utasitgassuk anya bántására...
Te pedig cselekedj és szabadulj meg a párodtól, mert ez később el is durvulhat és nem tesz jót a gyereknek, sem neked. Sok sikert
Tudod erről a történetről mi jut eszembe? Bár nem szoktam nézni de ezt az egy részt éppen láttam.South Park.Van egy jelenet ahol az egyik kölyök nem regisztrál a facebookon.A családja kiakad,Majd regisztrál,mert reméli így békén hagyják.Az apja 5 percenként bemegy hozzá,hogy miért nem jelölte a nagyit,a X.bácsit,Y.nénit...A lényeg,hogy ott élnek a facebookon.
A te eseted sem különb..Neked nagyobb baj az,hogy a párod egyedülálló státuszt jelölt be,vagy nem jelöl ismerősnek mint az,hogy a 3 éves fiad nem képes normális felfogni,hogy nem verjük,rugdossuk anyát,nem beszélünk csúnyán..
Kár,hogy ezek neked fel sem tűnnek mint súlyos probléma.
Csak megjegyzem.Ha 3 évesen nem tanítod meg a fiadat a normális emberi viselkedésre,akkor 16 évesen ne csodálkozz ha egy veszekedés miatt esetleg leköpne..Akkor már nagyon késő lesz nevelni.
Most két dolgot választhatsz.
1.
Mellette maradsz, eltűröd hogy megcsaljon, verjen, megalázzon, kihasználjon és ráadásul rossz embert neveljen a gyereketekből.
2.
Összeszeded a bátorságot és elhagyod, viszed a gyereket is. Egyedül leszel, nagyon nehéz dolgod lesz. Sokat kell dolgoznod, de legalább békében és nyugalomban lehetsz. És majd amikor a fiad azt mondja évek múlva, "Köszönöm, hogy elhoztál apától és mindezt a nehézséget vállaltad értem", akkor fogod érezni, hogy megérte.
Ha lépni akarsz, léteznek például anyaotthonok, szerintem oda mehetnétek. Ne keress azonnal mást, először fel kell dolgoznod a mostani helyzetet, különben csöbörből vödörbe pottyannál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!