Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a feleségem...

Az normális, hogy a feleségem nem akar lefogyni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egy kicsit stresszes volt mert egy fontos tanulmányon dolgozott és egy kicsit kigömbölyödött.

Előtte 52 kg volt most meg 58 kg.

Előtte nekem sokkal jobban tetszett az alakja.

Ő viszont nem akar lefogyni mert azt mondja, hogy így jobban érzi magát.

2012. máj. 15. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
Azt megtudhatjuk te hány kiló vagy s mennyit változott mióta vele vagy? Remélem 70 alatt külömben agyon nyomod az ágyban. :P
2012. máj. 31. 17:46
 62/71 anonim ***** válasza:
85%
Te jó ég...170 cm-hez még kevés is az 58 kiló,60 körül lenne az ideális.És még ráadásul a feleség is jól érzi magát,hogyne már,hiszen éppen megfelelő,az adatok alapján bomba alkata van.És ha ne adj'Isten még tízet hízik majd egy betegség,esetleg egy terhesség alatt kialakuló vizesedés következtében,akkor akár magára is maradna...?Ne haragudj,de csupa jószándékból,az ilyen inkább guminőt tartson.Annak tuti marad a formája még húsz év múlva is.
2012. máj. 31. 17:54
 63/71 anonim ***** válasza:
52%
Biztos nem mennék hozzá egy olyan alakhoz, aki nem fogad el engem, ha nem vagyok csontkollekció. Én 173/58 vagyok, kb annyi mint a feleséged, és vékony vagyok! Visszafogyni 52-re nem kell neki!
2012. máj. 31. 17:56
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

most embertársam iránti tiszteletből megpróbálom ezt a kérdést komolyan venni...

he akkor, amikor a lányotok megfogant, a nejed 52kg volt, akkor ok, kórosan soványaknak lehetnek meddőségi problémái.

kérdés, hogyan tartotta az előző súlyát. ha kemény edzéssel, akkor nem az a testalkatához illő természetes súlya.

másrészt a súlyfelesleg védekezés a külvilág ellen.

én a helyedben azon aggódnék, h a stressz így hat a feleségedre. jön a nyár, sok mozgásos kikapcsolódást szervezz, estleg ha belefér egy kutyat vehetnél neki ajándékba, h legyen okotok sokat sétálni (a tempós séta =fitness walking sokak által lebecsült, én 10est dobtam vele)

sok relaxálós kikapcsolódás, nézd meg mi lazítja el.

aztán2-3 hónap heti 2-3 óra renszeres mozgás kiegyensúlyozott étrend stb mellett be fog állni a természetes súlya. ha ez több, mint 52, kénytelen leszel tudomásul venni.

másrészt mi nők árulásnak éljük meg, ha a párunk nem fogad el minket úgy, amilyenek vagyunk.

mit fogsz csinálni húsz év múlva? egy 170 magas 52kgos ember tiszta ránc. mint az aszaltszilva. természetes, hogy azok a testindexek, amik figyelembe veszik a kort, több súlyt tartanak ideálisnak egy 30 mint egy 50 évesnek. az a kicsi több lehet szép is.

az pedig nálad komoly feladat, h megértsd, minden életkornak megvan a szépsége, és az bizony pszichológiai zavarra utal, ha nem tudod elfogadni a korral jövő változásokat.

a tanácsom, keress fel olyan férfi lelki tanácsadót, aki segít felülemelkedni ezen, mert iszonyú nehéz lesz neked, ha ahelyett, hogy élvezed az életed, vékony fiatallanyos ábrándokat kergetsz...

2012. máj. 31. 19:41
 65/71 anonim ***** válasza:
Ha csak diszpintynek tartod, es meg is mondtad neki, akkor nem normalis. Viszont, ha kölcsönös szereteten es tiszteleten alapulo hazassagban eltek, akkor normalis. Söt... Ha ö jobban erzi ugy magat, akkor neked kell tudni elfogadni, különben valas lesz a vege. Ennyire egyszerü.
2012. máj. 31. 20:06
 66/71 Zsizsik666 ***** válasza:
Azta betyár életet, megint egy ilyen pasi. IGEN, normális, hogy nem akar lefogyni, nehogy már azt a 6 kilót ne tudd elviselni rajta, mert neked jobban tetszett. Ne hisztériázz, nem kirakati baba a feleséged, vagy teremts magadnak sárból és agyagból szobrot, tökéletes alakra formálva.
2012. máj. 31. 20:40
 67/71 anonim ***** válasza:
6%
ha azt nézzük súlytól, magasságtól függetlenül, hogy hájas egy nő hasa, egyet lép és kettőt reng a hája, akkora combja van, mint egy vízilónak, vagy romlik pluszba a teljesítménye már liheg a 4. emeleten, szélesedik a feje, nos ha akkor is 170/58 kg igenis kezdjen fogyókúrába. mert én ilyen vagyok, csak 160/48 kg-val!!!és igenis belekezdtem.
2012. jún. 3. 09:29
 68/71 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem mondd meg nyíltan neki, hogy te már így nem találod vonzónak. És ezt éreztesd is vele, pl úgy, hogy nem kezdeményezel. Ha ennek ellenére nincs változás, akkor szerintem keress egy másik nőt, aki viszont tetszik is neked azon kívül, hogy jól kijöttök. Én nő létemre fontosnak tartom a fizikai vonzalmat is a kapcsolatban, mert ha az nincs meg, akkor az felemészti az egészet.
2012. szept. 9. 10:11
 69/71 anonim ***** válasza:
74%
@67: Keress fel egy orvost, mielőtt eldurvul a fogyókúrád.
2012. szept. 10. 08:06
 70/71 anonim válasza:

Komolyan ?? Aranyos kis modell alkat? Ne az legyen már a szép nő amelyik a magazinokban van és kiáll minden egyes kis csintocskája

És 20 évesen vagyok a 170 centimmel 57 kg

A feleséged egyáltalán nem kövér

2016. ápr. 11. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!