Az normális, hogy a feleségem nem akar lefogyni?
Az utóbbi időben egy kicsit stresszes volt mert egy fontos tanulmányon dolgozott és egy kicsit kigömbölyödött.
Előtte 52 kg volt most meg 58 kg.
Előtte nekem sokkal jobban tetszett az alakja.
Ő viszont nem akar lefogyni mert azt mondja, hogy így jobban érzi magát.
most embertársam iránti tiszteletből megpróbálom ezt a kérdést komolyan venni...
he akkor, amikor a lányotok megfogant, a nejed 52kg volt, akkor ok, kórosan soványaknak lehetnek meddőségi problémái.
kérdés, hogyan tartotta az előző súlyát. ha kemény edzéssel, akkor nem az a testalkatához illő természetes súlya.
másrészt a súlyfelesleg védekezés a külvilág ellen.
én a helyedben azon aggódnék, h a stressz így hat a feleségedre. jön a nyár, sok mozgásos kikapcsolódást szervezz, estleg ha belefér egy kutyat vehetnél neki ajándékba, h legyen okotok sokat sétálni (a tempós séta =fitness walking sokak által lebecsült, én 10est dobtam vele)
sok relaxálós kikapcsolódás, nézd meg mi lazítja el.
aztán2-3 hónap heti 2-3 óra renszeres mozgás kiegyensúlyozott étrend stb mellett be fog állni a természetes súlya. ha ez több, mint 52, kénytelen leszel tudomásul venni.
másrészt mi nők árulásnak éljük meg, ha a párunk nem fogad el minket úgy, amilyenek vagyunk.
mit fogsz csinálni húsz év múlva? egy 170 magas 52kgos ember tiszta ránc. mint az aszaltszilva. természetes, hogy azok a testindexek, amik figyelembe veszik a kort, több súlyt tartanak ideálisnak egy 30 mint egy 50 évesnek. az a kicsi több lehet szép is.
az pedig nálad komoly feladat, h megértsd, minden életkornak megvan a szépsége, és az bizony pszichológiai zavarra utal, ha nem tudod elfogadni a korral jövő változásokat.
a tanácsom, keress fel olyan férfi lelki tanácsadót, aki segít felülemelkedni ezen, mert iszonyú nehéz lesz neked, ha ahelyett, hogy élvezed az életed, vékony fiatallanyos ábrándokat kergetsz...
Komolyan ?? Aranyos kis modell alkat? Ne az legyen már a szép nő amelyik a magazinokban van és kiáll minden egyes kis csintocskája
És 20 évesen vagyok a 170 centimmel 57 kg
A feleséged egyáltalán nem kövér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!