Az normális, hogy a feleségem nem akar lefogyni?
Az utóbbi időben egy kicsit stresszes volt mert egy fontos tanulmányon dolgozott és egy kicsit kigömbölyödött.
Előtte 52 kg volt most meg 58 kg.
Előtte nekem sokkal jobban tetszett az alakja.
Ő viszont nem akar lefogyni mert azt mondja, hogy így jobban érzi magát.
Az élet nagy tragédiái...
Szipp.
170 centihez az 52 kiló nagyon sovány.
Nem csodálom, hogy 58 kilósan jobban érzi magát, mert ez az a súly, ami ideálisnak mondható, még, ha 60-62 kiló lenne, az is jó lenne.
Ne haragudj, de amúgy se lehet beleszólásod abba, hogy egy másik ember hogyan érzi jól magát a bőrében.
Ő így érzi jól magát, ha neked nem tetszik, az a te bajod, csukd be akkor a szemed, vagy keress mást, aki 52 kiló, és hagyd a feleséged békén!
Nem tudom, neked hogy esne, ha a feleséged egyszer azzal kezdene el macerálni, hogy neki a vékony, lányos fiúk tetszenek, és legyél szíves fogyj le 10 kilót, vagy többet, mert nem tudom, hány kiló vagy, és hogy nézel ki.
Fogadd el, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy uralkodok a másik fölött és olyanná akarom formálni, amilyen nekem tetszik.
Ő egy önálló EMBER, nem csak nő, önálló ízléssel, és gondolatokkal.
Ha neked nem tetszik, akkor keress mást!
Az ember elvesz egy jó alakú nőt, erre tessék, nem felszed 6 kilót a szerencsétlen, jódolgába azt se tudja mit csinál!Ez felháborító! Hogy merte?
(Remélem, senki nem vett komolyan)
59-esnél a pont:D
Ez nem almavásár, ha megfonnyad kidobjuk...
Legyél kreatív menjetek el együtt reggelente futni, vagy hétvégente falat mászni stb. Járt el vele sportolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!