Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a feleségem...

Az normális, hogy a feleségem nem akar lefogyni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egy kicsit stresszes volt mert egy fontos tanulmányon dolgozott és egy kicsit kigömbölyödött.

Előtte 52 kg volt most meg 58 kg.

Előtte nekem sokkal jobban tetszett az alakja.

Ő viszont nem akar lefogyni mert azt mondja, hogy így jobban érzi magát.

2012. máj. 15. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 Normálisvagy? ***** válasza:
100%

"...idősebb korába elkezd pocakosodni, vasvillával kergeted a ház körül reggeli torna gyanánt!"

Te szerencsétlen, ezzel nem azt írtam, hogy megütnéd..., Pfff tanulj meg szöveget értelmezni...

2012. máj. 15. 20:38
 32/71 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem igenis baj, ha a feleség nem akar tetszeni a férjének.

Kicsit mind a ketten hibásak vagytok, de nem csak te egyszemélyben én úgy gondolom. Te szerintem joggal várod el, hogy a feleséged akarjon neked tetszeni, viszont a feleséged is joggal várja el, hogy te elfogadd úgy, ahogy van, nehéz itt megtalálni az arany középutat. Lehet, hogy te bizonyos részben nem vagy tekintettel a feleségedre, de én úgy gondolom, hogy ő sincs tekintettel rád.

Nem értem, hogy a többiek mit szapulnak itt folyamatosan, máshoz gondolom nem értenek.

Mindenki azt hiszi, hogy mások olyanok mint ők. Nem édeseim, minden ember másként éli az életét. A kérdező és felesége nyilván úgy éli az életét, hogy fontosak nekik a külsőségek. és akkor mivan? Ti is éljétek úgy az életeteket, ahogy nektek tetszik, feltételezem nektek se tetszene ha mások beleszólnának, meg lehordanának, mert nem értenek egyet veletek. A ti véleményetek szerint a kérdező felszínes, de nehogy azt higgyétek, hogy ti jobbak vagytok, úgy viselkedtek itt mind, mintha ti sza.rtátok volna a spanyol viaszt...

2012. máj. 15. 20:38
 33/71 anonim ***** válasza:
91%

32.

Te most miről beszélsz? A kérdező véleményt kért, megadtuk. Úgy látjuk, hogy nem elhÍzott a felesége, aki ráadásul nem akar lefogyni, mert gondolom, végre nem éhezik, van egy kis formája, jól áll neki sok ruha. A férj pedig kiakad, hogy neki ebbe beleszólása van. Lenne, ha már torzulna a feleség, de Így?

2012. máj. 15. 20:42
 34/71 A kérdező kommentje:

"Te szerencsétlen, ezzel nem azt írtam, hogy megütnéd..., Pfff tanulj meg szöveget értelmezni..."

Nem is neked szántam azt a választ.

Szerinted te vagy itt az egyetlen válaszoló?

Mondjuk én is hibáztam, jeleznem kellett volna, hogy melyik válaszolónak írtam a kommentet.

35/71 Normálisvagy? ***** válasza:
95%
#32 Ha mi kritizálunk, akkor Te az előbb mit csináltál?Igaz Te nem a kérdezőt, hanem minket! Hát igen ő így éli az életét, magán ügye..., kérdezett valamit mi meg válaszoltunk rá, az szerintem meg szabad, elvileg demokráciában élünk!
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem küldenél csak a testedről egy képet, ha ennyire maximalista vagy, akkor te, hogy néz-el ki?
2012. máj. 15. 20:46
 37/71 anonim ***** válasza:
13%
Hogyne lenne szabad... csak engem baromira zavar a sok nagyképű paraszt, akik nyilván példaértékűen élik az életüket és senkinem nem jutott eszébe egy normális hangvételű véleményt írni, vagy reálisan átgondolni, hanem egyszerre jönnek, hogy micsoda egy mocsok, meg sajnálom a feleségedet, meg nem lennék a helyében stb. Közben meg a férjet senkinek nem jutott eszébe megkérdezni...nem lehet, hogy ő is azért jár edzeni, mert a felesége így szereti és nem tetszene neki ha elhízna...? Egyszerre szidni, szapulni kell persze...de, hogy valaki gondolkodjon is...az felesleges.
2012. máj. 15. 20:48
 38/71 anonim ***** válasza:
7%

*senkinek nem

bocs

2012. máj. 15. 20:49
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

te komolyan azon a hat kilón agyalsz?

gratulálok

2012. máj. 15. 20:50
 40/71 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire látszik meg az alakján.

Mert, amikor én felszedtem 6-7 kilót, nem igazán lehetett észrevenni, de amikor felcsúszott 20, na az már látványos volt. ( le is adtam hála)

Tényleg nem bunkóságból, de ennyi bele kéne férjen, főleg, ha jól érzi magát. Nem lett 100 kilós, így is súly alapján nagyon-nagyon vékony lehetett.

De ha ennyire az alakon múlik neked a kapcsolat, hát sajnálom.

2012. máj. 15. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!