Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a feleségem...

Az normális, hogy a feleségem nem akar lefogyni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egy kicsit stresszes volt mert egy fontos tanulmányon dolgozott és egy kicsit kigömbölyödött.

Előtte 52 kg volt most meg 58 kg.

Előtte nekem sokkal jobban tetszett az alakja.

Ő viszont nem akar lefogyni mert azt mondja, hogy így jobban érzi magát.

2012. máj. 15. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked a gebék jönnek be? 58 kg az tök normális, sőt még így is vékony. Én 55-tel deszka vagyok, hasonló magassággal. Nemárhogy a 38-as méret sok legyen!!!
2012. máj. 15. 20:15
 22/71 anonim ***** válasza:
51%

Most neked esnek egy csomóan.

Vicces mert én is pont 170 centi vagyok és most épp 58 kilo:) De én jobban éreztem magam 52-54 között mindig is, csak feljöttek a kilók egy szakítás után mert rengeteget ettem. Még a barátaim is megjegyezték, hogy "de aranyos vagy, hogy kigömbölyödtél" ... na ennyit erről. Valahol megértem, hogy neked jobban tetszett vékonyan de egyértelműen jó súlycsoportba van a feleséged. Ha ő így jobban érzi magát, akkor szerintem ne zaklasd, mert nem fog neki jól esni. Én speciál nem érzem tökéletesen így magam, mert látszanak a hurkácskák és megszoktam előtte hogy huszonX évig szép vékony voltam.

2012. máj. 15. 20:15
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
Különben kérdező, furcsa ízlésed lehet, ha egy mell nélküli csontkollekció jön be
2012. máj. 15. 20:16
 24/71 anonim ***** válasza:
95%
Azt ugye tudod, hogy 170 cm-hez az 52 kg alultápláltnak számít? Miért zavar, hogy a feleségednek végre normális a súlya? Vagy az egészsége nem számít?
2012. máj. 15. 20:18
 25/71 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is csak provokáció megint,főleg amiket a kérdező be-beírogat válaszként.:D

Ne idegesítsétek fel magatokat egy ktatalált történeten.

26/71 anonim ***** válasza:
100%
*kitalált
 27/71 Normálisvagy? ***** válasza:
100%

Remélem ez a plusz 6 kiló a legnagyobb bajod a feleségeddel!

Szégyelld magad!

Gyúrsz, hát egészségedre, Te így érzed jól magad a feleséged meg +6 kilóval "nehezebben" már, ha lehet ez esetben nehézségről beszélni!

Elhiszem, hogy csinos feleséget szeretnél, de szerintem így is csinos lehet, sőt nem minden ám a külső, ha mondjuk idősebb korába elkezd pocakosodni, vasvillával kergeted a ház körül reggeli torna gyanánt!

Biztos jól esne a feleségednek, hogy ilyeneket írsz róla!

szerintem gondolkozz el magadon...!

2012. máj. 15. 20:21
 28/71 A kérdező kommentje:

Nem ütném meg soha.

Honnan veszed ezt a hülyeséget?

Azért írtam, hogy szerencsére mert nekem úgy tetszik a legjobban.

2012. máj. 15. 20:24
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőmet zsarolta a pasija, hogy ha Karácsonyig nem fogy le 4 kilót ott hagyja. A barátnőm lefogyott, átalakult. Aztán 2 év múlva beleszeretett valakibe és otthagyta ezt az idiótát, aki azóta is kivan. A mostani párja elfogadná, ha 10 kilót hÍzna is, mert nem felszÍnes, hanem tényleg szereti és ha ezt az alakot kÍnlódás nélkül tudja tartani, akkor elfogadja.
2012. máj. 15. 20:25
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
És ha megöregszik, mit csinálsz? Ha plötyi lesz?
2012. máj. 15. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!