Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tényleg nem menne ki...

Vajon tényleg nem menne ki nélkülem?

Figyelt kérdés

barátommal 1,5éve járunk ő 21én 19vagyok.

mesélte h lenne lehetősége arra h kimenjen németbe dolgozni, mert az apja élettársa szerez neki melót. De barátom mondta hogy velem menne csak. ilyetszol "akkor mennék ha teis jössz velem, nélküled NEMHISZEM H KIMENNÉK"

Nemhiszem??? miért nem mondott határozott nemet? Én nem akarom h elmenjen és több 1000km-re legyünk 1mástól:(

2012. máj. 15. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
...hát menj vele. Neked nem tudnának melót szerezni?
2012. máj. 15. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy téged is vinni akar magával, örülj neki :)
2012. máj. 15. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

mondta h mindenképp megkérdezi 2en lehetne-e menni, ha csak egyedül mehetne nem menne, ha 2en lehetne menni és én nem mennék ő se menne.

csak nekem ez hihetetlen h felad miattam 1 melot ha pl én nemtudok menni...ez sztem kamu szöveg. szoval már készülök arra h ennyi lesz ..ő kimegy én meg maradok és vége.

2012. máj. 15. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazán megérthetnéd, hogy sokat jelent a mai világban az, hogyha itthon dolgozik az ember potompénzért, vagy kimegy külföldre, és legalább az 5x-ösét hazahozza.

Én 19 vagyok, a barátom 24. 3 éve vagyunk együtt. Most készül majd kimenni külföldre, és támogatom. Ha jobb közös életet akarok vele, akkor valamit valamiért...áldozni kell.

Időnként, 2-3 hetente hazajön, addig is lehet tartani a kapcsolatot interneten keresztül is. 1 év múlva tudok majd csak kimenni hozzá.

2012. máj. 15. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:

21 évesen nagyon nagy butaság lenne visszautasítani egy ilyen lehetőséget! Akár ha csak pár évet dolgozna kint, az is nagy előnyt jelentene az életkezdéshez, sok pénzt tudna összegyűjteni, amiből már meg lehet alapozni a közös jövőtöket. Ha te is tudsz, menj vele, ha viszont nem, szerintem támogatnod kellene. A távolság nem szakíthat szét titeket, ha valóban összetartoztok, viszont ha később szakítotok, nagy érvágás lenne a srácnak, hogy "anno" egy szerelme miatt nem élt egy ekkora lehetőséggel. Szóval szerintem mindenképpen mennie kellene. Ne félj attól, hogy szétmentek, mert ez legalább kiváló próba arra, hogy tényleg mennyire tartoztok össze. Én 6 évet éltem távkapcsolatban, szóval tudom, hogy ki lehet bírni :)

22/L

2012. máj. 15. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Jajj te vagy a nyuszis!!! Már megint te!!!!

Az előbb még arra panaszkodtál, hogy nem szereti a nyuszidat, most meg azt a bajod, hogy azt mondta, hogy nem menne ki nélküled, de te nem hiszed el neki... ezek ám a kreált problémák!

2012. máj. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!