Vajon megcsalt vagy csak tervezi?
Parommal ma beszelgettunk a nemi eletunkrol ami jelenleg nem a legjobb. Megkerdeztem tole, hogy gondolt e mar arra, hogy felremegy?Nem nezett a szemembe es ugy mondta, hogy nem.Zavarban volt. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet,de azota nem erzem ugyanannak a paromat.
Ha a ti parotok reagalt volna igy mire gondolnatok?
Gondolatban, álmában nyilván elképzelte már mással is az együttlétet. Emiatt érezte zavarban magát.
Tessék egy kicsit felpörgetni a némi életeteket! Fogd kézen a kis drágát, és menjetek el egy szexboltba. Vegyetek egy-két játékot, és nyomás haza! Mindjárt nem fog másról álmodozni! Bár ezek a cuccok elég drágák. Ha nincs más, szépen megkötözheted a függönyzsinőrral is akár, elfenekelheted egy kis faággal, vagy beöltözhetsz nővérnek. Tessék egy kicsit megmozgatni a fantáziádat.
én volt, hogy azt kérdeztem a páromtól, hogy megcsalt e.
ő sem válaszolt a szemembe, sőt nem is válaszolt,hanem visszakérdezett, hogy azért kérdeznék ilyet, mert én igen?
egy idő múlva, ha kiismered a párod, hogy mikor mire hogy válaszol, tudni fogod, hogy hazudott e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!