Megcsalt a férjem a legjobbnak vélt barátnőmmel!?
És mi van ha blöffölsz, és először csak a férjeddel beszélsz? Ha igaz, hogy most épp szakítottak, simán el lehetne játszani, hogy a barátnőd bosszúból bemártotta nálad.
Szóval leülteted a pasast és tök nyugodtan egyenesen a szemébe nézel és megkérdezed, hogy "mindent tudok, de a te verziódat is hallani akarom, miért csaltál meg" Ha rákérdez honnan tudod, csak mondd hogy a csaj elmondta, és ne engedd hogy tovább kérdezzen, hanem kérdezz határozottan és egyenesen te. El fogja mondani, hidd el. Csak ne engedd eltérni a tárgytól. Ki fog derülni, aztán eldöntöd mihez kezdesz vele. Én mindenesetre megmondanám, hogy nem ilyen férjet képzeltem magamnak, és hogy gondolkodni szeretnék, menjen el.
Mindenki ezzel a "ne nézz a személyes dolgaiba" dumával jön. Én azért ezt egy picit hülyeségnek tartom. Elvégre kell a bizalom egy kapcsolatba, na de mit nevezünk bizalomnak? Azt, hogy megbízom benne, és nem nézem meg a telefonját, vagy azt, hogy odaáll elém és bizonyításképp azt mondja, hogy "bármikor belenézhetsz a telefonomba", ezzel jelezvén, hogy nincs semmi takargatnivalója.
Én, ha annak idején nem kukkantok bele, akkor ma már a felesége lennék, pedig a kapcsolatunk alatt 2 nőve is megcsalt. Én meg a házi rabszolgája voltam, annyira szerettem, hogy mindent megadtam neki. Úgyhogy én örülök, hogy pofátlan módon belenéztem a telefonjába. :D
Visszatérve a kérdésedre: ezért nem kell senkit sem túl közel engednek a családodhoz. Az emberek jóhiszeműek, azt gondolják, hogy "ő talán már csak nem okozna nekem fájdalmat". De okoz. Mint láthatod okoz. Egy barátnőméknél is ez megy. Összejárnak folyton egy párral bulizni, és a másik párból a férfi folyamatosan nyomul a barátnőmre. Ha barátnőm ribanc lenne, már biztos szeretők lennének. Az a másik hülye nő meg nem vesz észre semmit a párja nyomulásaiból. Undorító.
A lépés távolságot tartsd meg mindenkivel (mármint a férjeddel kapcsolatban)
Szembesíteni szembesíts, de remélem innentől kezdve a keresztanya dolognak lőttek. Szakíts meg vele minden kapcsolatot (úgy is megpróbálja majd magát kimagyarázni)
A pároddal is próbálj meg beszélni, és talán az sem rossz, ha egy időre elküldöd otthonról. Ehhez több idő kell, mint egy-két hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!