Megcsalt a férjem a legjobbnak vélt barátnőmmel!?
Nem igazán értem, hogy miért baj ha tudja, hogy tudod. Igenis legyen tisztában azzal, hogy miért viselkedsz vele hidegen. Ha nem mondod el hogy tudod, és olyan vagy amilyen, akkor még jobban ellököd magadtól, és esélyt sem adsz annak, hogy esetleg helyrehozzátok a történteket. Én mondtam azt hogy blöffölj hogy tudsz mindent.
Ha meg szembesíted őket, mit vársz? Ott fognak égni, és maximum jól letolhatod őket meg üvöltözhetsz, de ettől nem fogsz a pasasoddal olyan helyzetbe kerülni, hogy elinduljatok a megoldás útján.
Nos, mivel elolvastál mindent, majdnem 100 százalék hogy igaz a feltevésed, hogy megcsalt. Ahhoz hogy előrébb juss, kettesben kell lenned a férjeddel, nem kell megint a harmadik. Egyébként attól, hogy övé a lakás, megkérheted hogy húzzon el egy haverjához egy időre. Maximum nem fog belemenni. De mivel neki van lelkiismeret furdalása, szerintem bele fog menni ebbe is. Lehet hogy egy kicsit rá kell erősíteni arra a vonalra, hogy miattad került ilyen helyzetbe, és ő is akarta a gyereket, úgyhogy milyen szemét dolog lenne, ha neked kéne elmenni a gyerekkel...
Egyébként még az is lehet, hogy ha elbeszélgettek, rájössz te is hogy mit hibáztál, és esetleg megbocsájtasz neki. Sose lehet tudni.
Komolyan annyi ilyet hallani manapság. Hogy a férj megcsalja a feleséget aki ráadásul a szeretett férfi gyerekét neveli otthon.
És egyszerűen nem értem hogy ezek a nők akiket megcsaltak hogy bírják ki azt hogy a szerelmük megcsalta őket, és a gyereket egy másik nővel.
Hihetetlen hogy milyen férfiak vannak. Én biztos hogy amint meglátam volna az árulkodó smseket azonnyomban megbeszéltem volna vele, hogy hogy tehetett ilyet velem és miért tette... Valószínűleg külön is költöznék tőle, de nem válnék el. Viszont a bizalmam örökre eltűnne.
Komolyan nagyon nagyon szomorú vagyok emiatt hogy ez ilyen sok nővel megtörténik. És kíváncsi lennék hogy miért tesz ilyet egy férfi a feleségével és a pici gyerekével? Hát ennyi érzelem sem szorult belé? De nyilván könyebb a péniszével "gondolkozni" mint az eszével...
Kedves A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
Én meg a házi rabszolgája voltam. . . " - akkor már itt kilógott a lóláb, nem csak bizalmi kérdésben. Például a cselédszerep már nem egy normális kapcsolat ismérve.
Nálunk minden jelszó ismert mindenhová egymás előtt, a telefonokat, táskákat elöl hagyjuk, még sem jut eszünkbe turkálni egymás dolgaiban. Ha nincs bizalmatlansági ok, akkor miért is tennénk?
Ha valaki eljár otthonról máshová, akkor azt tudja olyan okosan csinálni, hogy 20 év múlva sem tudod meg, és hiába matatsz a dolgai közt.
"odaáll elém és bizonyításképp azt mondja, hogy "bármikor belenézhetsz a telefonomba"
ha ez felmerül, már régen rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!