Vajon miért ilyen apósom?
Sziasztok.
27 éves férfi vagyok.
Két évvel ezelőtt megismerkedtem álmaim nőjével. Imádjuk egymást, összeköltöztünk és nemrég el is jegyeztem. Párom apja dúsgazdag színesfém kereskedő és egyben megrögzött jehova tanúja is.
Mindene megvan, hatalmas ház, luxuskocsi, komplett háztartás milliós bútorokkal és műszaki cikkekkel.
Nemrég elvesztettem a munkámat és párom munkahelyén is elég ingatag a dolog. Nehéz helyzetbe kerültünk. Párom nem akart kölcsönkérni az apjától, de aztán amikor már nagyon jöttek a számlák a lakáshoz mégiscsak kért tőle. Ő erre azt mondta, dolgozzon többet és oldja meg és ő különben sem jótékonysági intézmény. Páromnak van egy húga aki régebben sokszor hozott szégyent a családjára. Apósom mégis őt imádja. Mikor párom húga talált egy lakást ahová a barátjával be akart költözni apósom zokszó nélkül felajánlotta, hogy minden hónapban kifizeti a törlesztőrészletük felét. Pénzt ad nekik, ajándékokkal halmozza el. Nekünk meg nem ad soha semmit. Folyton azt mondogatja páromnak, hogy bezzeg a huga milyen jó. Meg apósom azzal is kiakaszt minket, hogy folyton befektetési ötleteket ajánl fel ahová kezdésként pár tízezerrel kéne beszállni. Szerinte az nem pénz, de nekünk igen is sok, de olyan mintha nem értené meg. Páromat pedig teljesen kikészíti, hogy az apja így viselkedik vele.
Egyszerűen köcs.g. Ismerettségi körben is van ilyen.
Nővérke, öcsi segge alá minden, külön lakás, autó, külföldi egyetem, stb., középső lány meg le van szrva, éljen, ahogy tud, és semmi nem jó, amit csinál.
Van egy rokonunk ő is jehova tanuja. Anyagilag nagyon jól állnak.A fia megismerkedett egy nővel, összeházasodtak. És az apja felajánlotta hogy az udavarukon a másik házat ujitsaa fel és lakjanak abba. Amikor felujiotta akkor meg elkergete otthonról.
Szóval sajnos mások is vannak igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!